Spillelisten uke 22

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: dePresno – Forever

Bjarte de Presno Borthen fikk i ung alder en gitar i gave fra sine foreldre. Da han fylte 17 fikk han en ny gave nå av sin bror; han fikk innspillingstid i studio slik at han kunne spille inn en låt. Han møtte opp og blåste produsenten av banen med sin versjon av Donovans Catch the Wind. Debutsingelen Forever er produsert av Askjell Solstrand, som sammen med de Presno har skapt høye forventninger innad i Trigger-redaksjonen til hans første album som jobbes med nå.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/206354247″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Love Rock – Will You Be There

Love Rock er en deilig musikalsk blanding av Reykjavik og Bergen. Etter sin første liveopptreden på Brilliance sin fem-årsdag på Landmark regner vi med flere gode dansestunder her i Bergen. Det var ikke mange hofter som holdt seg i ro under deres nydelige sett.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/204005596″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Land Below – Once Again

Erik Lindestad fra Malmö sier selv at han skaper drømmende elektronisk pop. Han vil lage den perfekte nattasangen uten å synge deg til søvn. Vi i studio kom frem til at dette er den perfekte låten å sette på i starten av fredagsvorset. Dette er en låt som er lett å like og passer til alle som er tilstede for å nyte en rolig kveld på byen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/205013794″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Froth – Turn It Off

Bandet fra Los Angeles gir ut sitt splitter nye album Bleak på plateselskapet Burger Records. Fra den første skurrete akkorden finner sted merker man at dette er en låt som trekker deg med til siste strofe er sunget. Med en miks som skaper en sliten, kul og nonchalant stil er dette en fullkommen låt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/203550293″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Dank Moody – Goon Squad

Dank Moody serverer oss en mørk og hard raplåt rett fra østkysten i USA, nemlig Cape Cod. Med LasiK som produsent har han fått oppmerksomhet fra flere steder. Blant annet Indie Shuffle oppfordrer andre rappere på vei opp å notere seg dette navnet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/206630122″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Sandra Karlsen – Run Away

Sandra Karlsen er et nytt ungt og lovende talent fra Oslo. Hun sier at tekstene i popverdenen har fått for lite plass i det siste, og dette er noe hun vil gjøre noe med. Med sin nydelige stemme kan hun minne om en ung Marit Larsen. Med et mål om meningsfulle tekster og opptreden på anti-mobbekonsert i Oslo virker hun som en dame som vet hva hun står for og det er noe vi Trigger ønsker mer av.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=UXY1u1QuXns&w=560&h=315]

 

Shakanaka – Stay Away

Egg og Toggi er tilbake på spillelisten. Eirik og Torgeir, som de egentlig heter, har nettopp gitt ut sin nye EP hvor de oppfordrer alle til å holde seg dumme. Dette er musikken der du rocker hodet ditt frem og tilbake til du mister alle hjernecellene. Det er nettopp det vi trenger nå som eksamenstiden snart er over, og vi i løpet av sommeren skal glemme alt vi har lært dette semesteret.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/206699335″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
 

Følg spillelisten på Spotify her:

Anbefalte artikler