Spillelisten uke 41

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: Samū – How It Works

Ukens låt kommer i form av Samū sin “How It Works”. En vel gjennomført pop-låt med diverse elementer som minner både om The Beatles, psykedelia og balladepop. Samū er fra Oslo, og dette er første singelen de slipper, og det virker veldig lovende. Vi i Trigger sier lykke til, og vi gleder oss til å høre mer!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/259651851″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

No. 4 – Vi Burde Ha Vært På Film

Jentene i No. 4 har sluppet ny låt, og den falt i smak hos de fleste i programmet. Låten er et forsøk på å kvitte seg med “jenteband” statusen de har fått, sier de selv. Dette er en låt som er fin og har en veldig kul dynamikk, er det noe mer å si?

Slipmat Brothers / Jazz Spastiks – Live & Direct

Underground hip-hop fra Edinburgh. Trenger man å si mer? Kanskje det. Disse guttene sampler og mixer, noe som gir låter og mixer som er behagelige og fengende å høre på. I denne låten får man høre et knippe av hva greien deres går ut på, og den greien er ikke dum. Lytt og digg!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/284033411″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Captain Murphy – Crowned

Alter-egoet til den etterhvert så kjente produceren og artisten Flying Lotus. Låten er gitt ut på Adult Swim, som er kjent for å gi ut ganske mye spesielt. Selve låten er i seg selv ganske skummel (?), men samtidig kul. Tanken bak og historien til Captain Murphy kan du lese mer om her.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GnbxXYaGC4g]

Marching Church – Lion´s Den

Det København-baserte bandet startet egentlig som et soloprosjekt til Elias Rønnenfelt, men utviklet seg til et band når første EP ble spilt inn i 2014. Denne låten inneholder mange diffuse, samt faste elementer og en vokal som bærer låten gjennom et landskap som kan virke litt rotete til tider, men som på mange måter samler seg på slutten. Absolutt verdt et lytt!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/282560665″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Moses Sumney – Lonley World

Sumney har spilt med Solange (Knowles) og James Blake og flere større navn. Låten tar oss med inn i et lydlandskap som reflekterer navnet på låten, en ensom  verden. Til tider føles det som Sumney er den eneste i den verdenen han har skapt, og her spiller også mangfoldet av musikalske elementer en viktig rolle, for å skape denne følelsen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/285063949″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Utakk – Tromleren

“Tromleren” er singelen til Utakk sin tredjeutgivelse “Et Lite Horn i Siden” som kommer snart. En låt om motivasjon, som de sier selv. Den motiverer hvert fall oss til å vente på albumet deres som, som sagt, snart kommer ut. Vi gleder oss!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/281076495″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Anbefalte artikler