Høstlige (farge)toner

SOLÅ – When you try

Med en rytme og groove som kan ta oss flere tiår tilbake i tid og med ærlige tekster som kan treffe de fleste, har SOLÅ sneket seg inn hjertene våre. 23 åringen fra stavanger, som er bosatt her i vår vakre by Bergen, har en myk stemme som man gleder seg til å høre mer av!

Shad – The fool pt. 1 (Get it Got it Good)

Her har vi en som virkelig vet hva han driver med! Shad eller Shad K, ved det fulle navnet «Shadrach Kabango», er en kanadisk artist innen Hip Hop som har vært i gamet lenge. Han har blant annet vært host for den prisvinnende netflix serien Hip-Hop evolution. Låtene hans tar opp viktige temaer med rå beats. Med denne typen lidenskap for musikk blir det spennende å høre hva fremtiden bringer.

Fay Wildhagen – New again

Ny musikk, samme gode Fay. Låtskriver, Gitarist og artist er noen av titlene 25 åringen fra bærum har. Denne Låta, en myk pop, tar opp det å ikke la noen ta kontroll over seg, men være den man er. viktig budskap i dagens samfunn. En super låt der man får følelsen av høst hvor mørket siger inn og man sitter med et teppe og god varm drikke og nyter livet.

Lido, Unge Ferarri – Corner Love

En glede for ørene, her har vi eksempel på at musikk blir til på alle mulige måter. Variasjon og uforventede tvister er noe Peder Losnegård «aka» Lido har fått til i mange år, og denne låten er inget unntak. Lido har med seg Unge Ferrari på et vers i denne låten, som gir låten det norske moderne musikkpreget. Disse gutta kan å lage musikk!

Jungle – Beat 54 (All good now)

Moderne soul der du bare må trampe med takten. Dette er et London basert musikk kollektiv med dyktige musikere som ble dannet i 2013. 5 år senere og det produseres fortsatt digge gode låter. Det er hele 7 medlemmer av dette bandet, og det er helt rått. Det kan høres ut som at det her er inspirasjon fra 60-70 – tallets funk epoke med ei litta moderne vri.

Jerry Folk – All in me

Bedroom artists betyr noe helt annet nå i 2018, enn det gjorde for 10 år siden, og vi elsker det! Denne norske 22 åringen har så behagelige beats at høsten bare kan komme med sitt mørke og kulde, vi sitter under teppet med noe godt i koppen og nyter denne herlige musikken.

Childish Gambino – Feels like summer

Selv om det er digg med høst, kan det alltids bli litt mye av det også. Heldigvis har Childish Gambino sluppet denne sommerlige herligheten du kan digge til når høsten blir for mye. Her er det en deilig basslinje og behagelige beats. Får nesten følelsen av å stå ved havet og måkene roper i det fjerne.

Her kan du også sjekke ut A, B, og C-listen til Studentradioen på Spotify

Anbefalte artikler