En multinasjonal cocktail av god stemning!

Simon Alejandro – Jungelen (prod. Lars B)

DJ/MC Simon Alejandro er mannen bak 2015-albumet Brun Viking og har nå nylig sluppet en ny låt som har blitt døpt «Jungelen». Det er titletracket til «Jungelen» som fant sin vei inn i våre hjerter og dermed inn i ukas spilleliste! Med lekne rytmer og gøy saksofon gjenstår det ingen tvil om hvorfor Alejandro valgte å gi sangen akkurat dette navnet. Så av jungel er du kommet og av jungel skal du bli, her er det bare å skru opp lyden og finne sin indre Tarzan.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nrO_ounFIM0]

Junk Machine – Woman

For alle fans av Black Keys, evt. Ty Segall, dette må dere sjekke ut! Bergenstrioen Junk Machine er tilbake med ny singel etter fjorårets debutalbum Inner Child Labour og vi i Trigger kunne ikke vært mer gira. Frontpersonen Daniel Thornhill er en kunstnerisk sjel med mye å tilby både visuelt og musikalsk. Junk Machine er en sjelden perle å få med seg live.

Inn på lista og inn i livet – så enkelt er det!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3AKT5dT4oUM]

LeJamz – Stonecold

Ny norsk østlandsrap er å finne på ukas liste fra nykommer LeJamz! Velkommen skal du være <3 Rapperen som har en fin portfolie på Soundcloud (sjekk det ut) imponerer oss meget med digge rytmer og god flow. Vi elsker norske rappere som bare slenger seg ut i det, LeJamz, vi heier på deg!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/351486118″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Gracias – Toleka

Premiere på finsk musikk i Trigger! Med tre album, en mixtape og en EP kan du sette av god tid til å dykke ned i Gracias’ verden og lære at nabolandet vårt har mer å by på enn fin natur og råe Helsinki.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GEp_WVNisIc]

Rina Sawayama – 10-20-40

Modell og singer-songwriter Rina Sawayama står denne uken som ukas feteste artist. Med et retrospill image og knall oransje hår produserer Sawayama tidlig tusentalls-inspirerte elektropoplåter som gir oss en følelse av nostalgi til noe vi ikke har hørt før. Dama er album-fresh så her er det mye å hente. Hatten av til deg Rina, vi digger det!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TkyGU7d4fFc]

Rosehardt – Bad Song

Med inspirasjonskilder som Kendrick Lamar, Frank Ocean og James Blake er det ikke rart vi faller for Rosehardts «Bad Song». Etter et brudd med kjærligheten i hans liv har Rosehardt valg å legge all sin tid i musikken, noe som har resultert i to nydelige singler som både er hard hitting og håpløst romantiske. Vi føler med kjærlighetssorgen din Rosehardt, men vi elsker resultatet <3

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/353780438″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Montero – Tokin’ the Night Away

Sist, men ikke minst på lista, er tracket «Tokin’ the Night Away» av Montero. Den australske artisten som er kjent for sine psykedeliske og tegneserielignende illustrasjoner, går med stormskritt inn i musikkindustrien, og slipper sitt første album Performer 2. februar 2018. Til den tid, koser vi i redaksjonen oss med denne softrock-psykedeliske indiefesten som er «Tokin’ the Night Away».

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/352642724″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

 

Anbefalte artikler