VILL VILL VEST SPESIAL

This content has been archived. It may no longer be relevant

Som du mest sannsynlig har fått med deg er Bergenssnakkizzen rettet mot den kommende musikkfestivalen Vill Vill Vest. Har du ikke fått det med deg enda? Krise. Skaff deg billett’a. Vi nevnte i dagens sending at vi har en pågående konkurranse, som varer til onsdag. Det du må gjøre er å gå inn på denne linken og skrive hvorfor du og din venn fortjener festivalpass! Tidenes konkurranse, iknow! Mens du tenker på hvorfor du, av alle mennesker fortjener dette (som du mest sannsynlig ikke gjør? neida, joda ), kan du ta å
sjekke ut de sju vill vill vest-aktuelle låtene som vi har valgt å liste på denne ukas A-liste på Studentradioen i Bergen.

UKENS LÅT: Howlin’ Sun – Jupiter

Howlin’ sun sprer om seg med 60-talltsvibber på låten «Jupiter». Med inspirasjoner fra White Stripes og Black Sabbath kan ikke dette bli annet en bra! Legg spesielt merke til den fullstendige endringer på låten rett før treminuttersmerket! Denne låten må bare høres. Ingen ord kan gjøre den rettferdighet.

Junk Machine – Starchild

Junk Machine spiller catchy musikk som det ikke er helt logisk er catchy! Vi i Trigger elsker denne låtens rare og merkelige tweeks som gjør den helt unik. Ingenting i verset er rett frem og det kler helheten så fantastisk godt. Så kommer refrenget og gjør låten lettere å tilnærme seg. For ikke å snakke om en FANTASTISK gitarsolo, ‘a døh.

Kjartan Lauritzen – Fredag

Kjartan tok byen med storm i fjor sommer da han ga ut “Havanna” og han har holdt det like ekte siden den gang. Hele to EP’er slang han ut i løpet av 2015. “Fredag” er det første vi hører fra ham i år og det lyder utrolig bra! Ikke siden Jaa9 og OnklP’s låt med samme tittel fra 2008 har vi vært så klare for helg.

boy Pablo – Beach House

Låten “Beach House” er en kort, rolig og behagelig låt som flere av oss i Trigger har spilt av en gang til når den er ferdig fordi vi bare ikke får nok. Den unge boy Pablo har en stemme som får ham til å høres særdeles eldre og visere ut og  med fantastisk gitarspill kan man ikke annet enn å senke skuldrene.

Dårlig Vane – Mere Mer

Loddefjord går liksom aldri tom for artister. Hver gang du hører noe nytt så er det enda noe nytt rett rundt hjørnet. Dårlig Vanes låt “Mere Mer” presiserer alt det vi i Trigger setter pris på i Bergensrappen; dype beats, selvsikkerhet og  behagelige synthtoner i bakgrunnen.

Tirades – No Drugs

Noen av redaksjonens medlemmer setter litt ekstra pris på når vi lister hardcore-låter, men denne uken var (muligens for første gang) absolutt alle enige om at “No Drugs” av Tirades skulle på listen. Denne flunkende nye, korte låten sparker hardt og får hvem som helst til å headbange med. Diskré eller ikke – hodet dupper og reiser seg.

The Switch – She Is The One

Da The Switch ga ut album rett før nasjonaldagen kunne ikke “She Is The One” vært en bedre representasjon for resten av albumet. Denne låten kan snu den verste dag på hodet og “turn that frown upside down”. Det er umulig å ikke bli godt humør.

Anbefalte artikler