Solskinn på sensommeren

girl in red – Girls

girl in red har over sommeren rukket å skaffe seg et lite rykte, allerede før offisiell facebook-side er på plass. Etter en lovpriset konsert på Øya er det ikke lenge til vi finner henne på scenen i Bergen, denne gangen med Shikoswe og Tuvaband på Landmark den 31. August. Låta “Girls”  ble sluppet i anledning Oslo Pride, og er en nydelig motvekt til de tradisjonelle kjærlighetslåtene om forelskelse mellom gutt og jente. Bra musikk, bra budskap. Dette kan vi like.

EMIR – 10 ting

Da Onge $ushi Mane fra Sushi x Kobe for et års tid siden bestemte seg for å gå solo ble EMIR resultatet. På den nye låta 10 ting legger EMIR ned hardtslående vers over en aggressiv beat som virkelig får kroppen til å våkne. Dette er nok en banger som blir å høre på mange av landets dansegulv fremover.

Her’s – Harvey

Her’sserverer oss drømmende indiepop av høy kvalitet med låta Harvey . Liverpoolduoen har i det siste sluppet flere singler opp i mot deres nye LP Invitation To som slippes i slutten av august. Hjulpet av digge vokaleffekter og sommerlige vibber, er dette definitivt verdt en lytt om du vil fortsette å holde på sommernettene. Selv om de varme soldagene kanskje er borte fra Bergen inntil videre, er det ikke noe som hindrer deg i fra å drømme deg bort til de, hvor Harvey av Her’s nok vil kunne være av god hjelp.

SOLÅ – all the time on my mind

Vi vet ikke så mye om Stavangerjenta Solå enda, men vi kan slå fast at dette er soveromspop av høy kvalitet. Med enkle akkorder og en smule forførende vokal legger hun ned en herlig lytteopplevelse som får deg til å drømme deg bort til bedre tider, noe vi kanskje alle trenger midt oppi en hard semesterstart.

Jimi Somwhere, Hanne Mjøen – Fall Down

Sommerlistens eldste innslag fra helt tilbake i begynnelsen av juni, en låt som har overlevd sommeren ufattelig bra. Jimi Somewhere leverer en praktfull duett med Hanne Mjøen over en lett nedsynthet beat. Definitivt noe du burde sjekke ut.

Rolling Blackouts Coastal Fever – Cappuccino City

Chill og god indierock er noe alle kan stille seg bak, spesielt når det er levert så mesterlig som i denne låta av Rolling Blackouts Coastal Fever. Sangen er hentet fra nyalbumet Hope Downs, Melbourneguttas ferskeste album, og om de fortsetter koken på denne måten, er de definitivt noe å se opp for. Vi heier ihvertfall på dere!

HAUTE – Precious

Den franske elektro-hop duoen HAUTE er tilbake med atter en digg og dansbar dypklubbete herlighet. Med nedduset vokal og en beat med heftige synthinfluenser, er dette en låt som gir dansefoten en litt for sterk trang til å bevege seg.

Anbefalte artikler