Spillelisten uke 21

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukas Låt: Blomst – Ro Deg Ned

Blomst rocker seg inn som ukas låt. Trondheimbandets lydbilde står i deilig kontrast til bandnavnet, dette er punkrock som røsker i balla! “Ro deg ned” er magisk fengende med sin tøffe vokal og velklangende gitarer. Sangen river tak i deg og slipper ikke løs før den er over. Blomst er også tittelen på debutalbumet som utgis 25. Mai. Vi i Trigger håper at de skal spille blant de syv fjell i nær framtid, for dette gjør seg nok ekstra bra live!

Hi ho Mustachio – Wasting You

Hi Ho Mustachio spiller deilig fengende indiepop og “Wasting You” er et prakteksempel på det. Låta dukker opp på “Treehouse EP” som utgis 22. Mai. Oslobandet består av hele 7 medlemmer og lydbilde blir dertil stort og fyldig. Anbefaler å følge instagramkontoen deres hvor de aktivt legger ut innspillinger og annet sprell (her).

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/205244427″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

The Parrots – I´m Not Alone

Disse papegøyene har fløyet helt fra Madrid og inn på spillelista til oss i Trigger Bergen. “I’m Not Alone” har et behagelig tempo og et god gammaldags rockabilly preg, den perfekte jammen for en liten siesta i vårsola! Låta dukker opp i Juni på EPen “Weed For The Parrots”.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/198956248″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Gold Celeste – Can of Worms

“Can of Worms” fra Oslo-trioen Gold Celeste er en bedagelig psykedelisk poplåt. Låta er preget av stilige lo-fi lyder, behagelig gitarspill og en passende fjern vokal. De spiller i Bergen på Strædet Fredag 29. Mai, som er en prima mulighet til å ta seg en pause fra eksamensstresset!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/203747481″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Hiatus Kaiyote – Shaolin Monk Motherfunk

Australierne i Hiatus Kaiyote lager spennende musikk preget av moderne soul og jazz, og havner i samme gata som artisten Thundercat. “Shaolin Monk Motherfunk” hører til på plata “Choose Your Weapon” som er tilgjengelig på spotify. Låta har en sjelfull vokal, et fint upbeat-tempo og er en fin smakebit til resten av albumet!

Charles Hamilton – Moments To The Top (Prod. Oddisee)

Harlem-rapperen Charles Hamilton har fått med seg Oddisee på produksjon på “Moments to the top”. Låta har et kult pianoloop som setter tempoet og fyrer opp under Hamilton, som spytter om øyeblikkene opp mot den beryktede “toppen”. Den dyktige produsenten og rapperen Oddisee fortjener også en lytt om dette gav mersmak!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196301146″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Vita Bergen – Alexia

Man skulle tro at Vita Bergen holdt til blant de syv fjell, men ikke bli lurt av denne Gøteborg-duoen. “Alexia” er en stilig elektro-poplåt med dramatiske synther og en sår vokal. Disse gutta har holdt på en stund og har ett rykte på seg for å spille godt live. Trigger krysser fingrene for at de innfrir bandnavnet sitt og tar turen til Bergen for å lage litt liv!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/204950642″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Følg spillelisten på Spotify her:

Anbefalte artikler