Intervju: Bohrsdagsbarna

This content has been archived. It may no longer be relevant

Natt til 17. mai nærmer seg, og du velger kanskje å feire på Kvarteret, hvor det arrangeres Helhus med storslagen pølsefest. Dersom pølser ikke skulle være nok til å trekke deg ut av huset og ned i kaotiske, støyete Nygårdsgaten, så burde konsert med hip-pop-oktetten Bohrsdagsbarna tippe humøret ditt over i litt hoftevrikking.

Bohrsdagsbarna, som er oppkalt etter kollektivet i Bohrs gate, slapp i går musikkvideoen til singelen “Diamanta”. Låten er en feelgood-låt om “å komme til Bergen fra en liten by som Molde, og lære å elske byen med alle de fine plassene og kaoset som foregår i sentrum en sen lørdagskveld”, i følge bandet selv.

Plutopop har tatt en prat med bandet i anledning dagens konsert og den rykende ferske musikkvideoen.

Hele intervjuet kan du høre her:

Bohrsdagsbarnas nye musikkvideo er regissert av Gunnbjörg Gunnarsdóttir. Hun har latt historien følge tre jenter som drar innom diverse kredible steder i byn, for så å samles på en Bohrsdagsbarna-konsert i en intim bakgård. Hun bemerker at åttemannsorkesteret ble litt for mange til å ha med i hovedstoryen, så hvis du følger godt med kan du kanskje få øye på dem i diverse statistroller istedenfor.

Musikkvideoen kan du se her: 

Anbefalte artikler