Velkommen til Summetoner!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vi i Studentradioen i Bergen har gleden av å invitere deg til Summetoner, onsdag 15. april klokken 19:00. Her gir vi deg et stunt med en nostalgisk vri, som vi håper setter både artister og gjester i en intim og annerledes setting. Det er samtidig en feiring av studentradioene som medium.

Dette er et arrangement der vi samarbeider med studentradioen i Oslo, Radio Nova om et kjempeshow fra hver vår telefonkiosk samtidig. Vi sender fra telefonkiosken på bryggen her i Bergen sentrum, og Radio Nova fra en telefonkiosk på Majorstua. Vi får besøk av kjente bergensmusikere, som Store P, Miss Tati, og Línt, og vi kommer til å ta en prat Solgunn Slåtto fra Festspillene og Klangkollektivet. Radio Nova får på sin side besøk av Thea Raknes fra Thea & The Wild, og Daniel Kvammen. Arrangementet er gratis for alle, og det blir gratis mat for de oppmøtte.

Store P

Bor du i Bergen har du mest sannsynligvis hørt “Vikje Være I din Værden” sprenge ut av et høytaleranlegg. Rapperen fra Fyllingsdalen har samarbeidet med A-laget, og ga oss i 2014 “Regnmannen”, da han ble listet på Studentradioen.

Miss Tati

Denne dama er desidert landets “soul mistress”. Hun ble først kjent i musikkmiljøet i 2009, og har siden den gang spilt sammen med mange forskjellige bergensartister. Hun ble listet på Studentradioen i fjor, og har siden vært å se flere steder som soloartist. Gjør deg klar til å danse!

Línt

Singelen “Trips” ble nettopp listet på Studentradioen, og vi har gleden av å få besøk av dette fantastiske bandet, som slipper debutalbumet bare to dager etter at de gjester oss. De spiller dessverre ikke for oss, men de kommer til å ha releasekonsert på Strædet Bar samme kveld, noe vi anbefaler at du får med deg.

Solgunn Slåtto. (Foto: Stine Fantoft Berg)
Solgunn Slåtto. (Foto: Stine Fantoft Berg)

Solgunn Slåtto

Solgunn er en nøkkelperson i byens kulturliv. Hun er daglig leder i Klangkollektivet, som gir oss noe av den beste musikken Bergen har å by på, i tillegg til å være involvert i både Ekkofestivalen og Festspillene.

Hun kommer til oss for å snakke om hvordan hun har vært med på å bygge opp Klangkollektivet, og om de kommende Festspillene, som vi alle gleder oss til.

For de som ikke møter opp på bryggen, sendes hele showet på fm 107,8/96,4, nettradioen vår og DAB, og selvfølgelig også på Radio Nova.

Bli også med på vår ‪#‎Summetoner‬-konkurranse på Instagram! Ta et bilde og tag det med #summetoner, så er du med i trekningen av en DAB+ radio til en verdi av rundt 600 kr!

Anbefalte artikler