Spillelisten uke 16

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: True I.T.C – Fear & Fire

Jonh Olav Nilsen fra Gjengen og Eirik Vestrheim fra Love Dance har begge tatt en krapp sving fra pop-rocken og over i den elektroniske musikken. Om låten Fear & Fire sier de selv at låten bør stå for seg selv og du bør tolke dette som du vil, men det er helt klart positive, dansbare vibber ute i luften når ukens låt flyter inn i øret. Vil du få med deg dem i levende live kan du stikke innom på Brilliance sin 5-årsdag. Du kan også høre den koselige praten vi i Trigger hadde med dem her.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/198576672″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Antonio Gram – Demons

Bak artistnavnet Antonio Gram finner man Espen Valløe som tidligere var den ene halvdelen av det danske indiebandet Reptile Youth. Nyheten om at Reptile Youth skulle oppløses kom nok brått på de fleste, men ingen grunn til bekymring for fans av bandet for Mads Damsgaard Kristiansen vil fortsette å lage musikk under navnet Reptile Youth. Espen Valløe ønsket å gå i en mer elektronisk retning musikalsk, et lydbilde han tydeligvis er meget komfortabel med hvis man skal dømme etter den fantastiske førstesingelen Changes.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/198569633″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Public Service Broadcasting – Go!

Denne instrumentale London-duoen bruker fete samples fra gamle NASA-lydopptak for å skape interessante historier. Låta Go! er hentet fra album nummer to «The race for space», og er inspirert av romferden til Apollo 11 (månelandingen). Da de skulle lansere albumet spilte de konsert på «The National Space Center» i Leicester, England. Dette liker vi!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196287837″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Funktionslust – A Different Street 

Funktionlust er en elektronika-duo fra London, med base i Seattle da de begge studerer der. A Different Street er tittellåta til Funktionslusts debut-EP. Hvis du liker R&B-vokal lagt over fartsfulle beats og fyldig bass er dette låta for deg! Musikkmediet Noisey har gode ord å si og mener sangen høres som en tromme som faller ned en trappeoppgang, med en bipende robot hengende på sleng. Selv om det er tvilsomt at de spilte inn sangen slik, er det en god beskrivelse av hvordan den høres ut.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/195416338″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

B0ka – Magic Touch

Den nyeste låta fra bandet B0ka har de valgt å kalle Magic Touch. Det er en skikkelig godlåt som får det til å rykke i dansefoten! De har allerede rukket å slippe to EP-er i løpet av kort tid, og materialet de har kommet med til nå virker veldig lovende for gutta fra Nordfjordeid. De holder visstnok forrykende sceneshow med høy partyfaktor og mye dansing blant publikum, så her er det bare å følge med fremover for å sikre seg billetter til deres neste liveshow i en by nær deg.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/198377786″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Morning Harvey – Smith Street Swap Meet

Fem kule kiser fra Brisbane, Australia står bak denne drømmende rockelåta. Vanskelig tittel å si fort mange ganger på rad, men fengende likeså. De mener selv de faller innen sjangrene «drone pop» og «mood rock», dette er beskrivende for lydbildet de fremstiller. Sett på denne solskinnspsykedeliaen når gresset i parken begynner å bli tørt!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/197229493″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Dobbeltgjenger – A Smile in Slow Motion

Dobbeltgjenger er en del av den psykedeliske bergensbølgen som renner frem i dette øyeblikk. De åpnet den psykedeliske aftenen på Garage for litt siden med et smell. Riffene som satte stemningen for kvelden ble etterfulgt av en nydelig stemme til vokalist Vegard Wikne. Låten A Smile in Slow Motion viser frem de riktige psykedeliske tonene som vi håper er med på debutalbumet som de for tiden jobber med. Hør intervjuet vi hadde med frontmannen i Dobbeltgjenger, samt Dr. Croocks Magic Playground og Shaman Elephant her.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/198561829″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Lytt til spillelisten:

Anbefalte artikler