Spillelisten uke 22

This content has been archived. It may no longer be relevant

08. Apothek – Family

Apothek er den eneste norske på listen vår denne uken, og en låt vi er meget stolte av å presentere. Dette er en låt som må høres to ganger før den setter seg, og når den først setter seg så sitter den. ‘Family’ er en deilig, tidløs og spennende låt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/105840474″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

07. Smoke Fairies – Eclipse Them All

Smoke Fairies er britiske Katherine Blamire og Jessica Davies, som gir deg drømmepop av beste sort. Etter deres første albumutgivelse i  2012 var jentene i ferd med å avbryte hele musikerkarrieren og gjøre Smoke Fairies til historie. Heldigvis for oss kom jentene til fornuft og laget heller en ny, fantastisk plate. Vi vil anbefale å sjekke ut albumet i sin helhet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/128645892″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

06. Bipolar Sunshine – Deckchairs on the Moon

Bipolar Sunshine er Adio Marchant, en kar med et par EP’er bak seg og som har opplevd stor medfart det siste året. Adios vokal minner om Mac Miller, så er du fan av ham, liker du garantert disse greiene her også. Denne låten har høyest chill-faktor denne uken.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/149648886″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

05. Parquet Courts – Instant Disassembly

Du har kanskje hørt om dette bandet før, og er en av dem som er litt overrasket over bandets nye slipp. Instant Disassembly er Parquet Courts i et litt annet format, i akkurat stor nok grad til at vi er meget nyskjerrige på hva den nye platen deres bringer. Ettersom tittelsporet til albumet også er ute, kan vi avsløre at bandet i stor grad kjører samme stil som tidligere. Sunbathing Animals slippes 3.juni.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/149670716″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

04. Zak Downtown – Champion

Zak Downtowns slagord er #alwaysdown. Det handler om å følge drømmene sine, leve livet fullt ut, og hele den regla der. Uavhengig av dette har vi veldig sansen for denne låta og gleder oss til ny mikstape i juni.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/147314675″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

03. King Raam – ADHD

Hiphop tenker du kanskje når du hører både artistnavn og låttittel, men neida, vi må nok skuffe deg der. Eventuelt kan vi glede deg med denne godbiten av en låt fra denne iranske artisten, som også er kjent som vokalisten i punkerock-bandet Hypernova. Vi har verken hørt om King Raam eller Hypernova før, og det var sannelig på tide vi gjorde det med tanke på denne karens lange fartstid i gamet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/146253746″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

02. UKAS ALBUM – X Priest X – Samurai EP

Vi har funnet lillesøsteren til Grimes! Det kunne vært sant. X Priest X er Madeleine Priest og David Kazyk. Vi har tidligere listet låten Isn’t it So, en Walking Dead-inspirert låt, noe som vekker nyskjerrigheten hos enhver. EP’n er spennende og den bør høres.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/35222946″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 

01. Meatbodies – Wahoo

Meatbodies er gitaristen til Mikal Cronin, Chad Ubovich, sitt band (bandet het tidligere Chad & the Meatbodies), og Wahoo er uten tvil ukens tøffeste låt, og en soleklar ukens låt. Bandet slipper LP iløpet av dette året, så vi har med andre ord mye godt i vente.


 
 

Spillelisten og mer kan du høre her:

Anbefalte artikler