Spillelisten uke 14 & 15

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens låt: Cold Mailman – Something You Do

De fleste kjenner nok til bandet Cold Mailman. Bodøbandet som holder til i Oslo, med de dystre, nedpå låtene. Something You Do er verken eller, den er av et annet kaliber og perfekt å nyte ute i påskesola.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/197263916″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Petite League – Kanyakumari

Petite League er bandet til Lorenzo Cook, som er mest kjent for oss gjennom sitt solo-soveromsprosjekt Spark Alaska. I sin “Lilleputtliga” har Lorenzo fått med seg noen kompiser og sammen lager de kul, og enkel garagerock. Kanyakumari er B-siden til singelen Leaf Surfer som kom ut for ikke lenge siden.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/193900525″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Cajsa Siik – State of Low

Cajsa Siik er fra Stockholm, og hun slapp sitt debutalbum “Plastic House” i 2012, som ble fulgt opp av albumet “Contra” i fjor. Hun har gitt ut flere singler som har blitt godt mottatt av svensk musikkpresse, og nå har hun nådd oss i Studentradioen i Bergen også. Det er vi veldig glade for, for dette er en chill låt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/197180106″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Kazy Lambist – Doing Yoga

Kazy Lambist er fra  Montpellier, Frankrike, en av de mange deilige middelhavsbyene, og musikken låter deretter. Doing Yoga er hennes debutsingel, og er deilig electro-pop full av lystige beats. Singelen er en perfekt oppvarming mot sommer, sol og paraplydrinker.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/195205240″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Naust – Politisk Konfekt

Naust er et ferskt band fra Stavanger som har et par gode låter ute på Urørt og Soundcloud. Vi oppdaget dem og måtte umiddelbart putte dem på listen vår. Politisk Konfekt er en av dem, og det er kjapp poprock som fenger som bare det. Vær lur og sjekk ut de andre låtene også.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/197843622″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Stockhaus – Thinking About That Love

Stockhaus er et kjent navn i Bergen. Han er hovedsakelig med i  bergenstrioen Ungdomskulen, men som en ekte bergensmusiker har han en finger med i spillet i en stor del av denne såkalte bølgen. Han har blant annet jobbet med kjente navn som Vilde Tuv, Datarock og jobber for tiden en del med bandet Verdensrommet. Stockhaus er DJ/produsent-prosjektet som du kanskje har sett ute på byen en plass, enten alene eller som Stocken og Svanen. Har du ikke fått vist frem dansefoten din til Stockhaus enda, kan du foreløpig gjøre det på hjemmefesten med denne låten her.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/197464981″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Beglomeg – Eau De Cologne

Beglogmeg har hatt en kultstatus i hovedstaden en stund allerede. Grunnen til at de kanskje ikke er så alt for kjente her i Bergen er at de hovedsakelig har vært et liveband frem til nå. Platen deres kommer i juni og heter noe så obskurt som Eurokjrem. Det er nettopp denne retningen bandet vil gå i den obskure, psykedeliske, glitterfulle og festglade musikken. Vi håper på flere solide låter på det nye albumet slik at flere kan oppleve de utrolige showene Beglogmeg har å tilby.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196283570″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Lytt til spillelisten på spotify:

Anbefalte artikler