Brunsj uke 11

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj”. Vårt eminente produsentlag sitter nemlig og hører gjennom hver eneste sending som sendes på radioen, og med kritiske blikk og ører siler de ut de beste innslagene. Etter det presenterer vi dem til dere, kjære lyttere, og garanterer én time med fantastisk og variert radio hver lørdag klokken 12 med programmet Brunsj.

Studentmorgen Tirsdag – Elly og Sigrid synger a capella

Det er duket for god stemning når Elly og Sigrid er på besøk hos Studentmorgen tirsdag.

Kinosyndromet – Netflix, Hitler og fremtiden

Kinosyndromet er Studentradioen i Bergens filmprogram, og i denne ukens episode tar Joacim deg med på en pretensiøs togtur gjennom dagens filmlandskap og hva han tror vi kan forvente i fremtiden.

Ettersmak – Nudler

Nudler er en av grunnpilarene i mange studenters kosthold. Men det trenger på ingen måte å være kjedelig. Truls, Joakim og Bea fra Ettersmak gir deg en innføring i noen av de mange nudeltypene du kan sprite opp middagen med. Et must å høre for alle som lever på studentbudsjett.

Studentmorgen onsdag – Tunnelkaraoke

Se for deg at du er på biltur med vennene dine. Favorittsangen deres kommer på og dere bryter ut i full sang. Men så kjører dere inn i en tunnel og sangen forsvinner. Hvem er da best til å holde rytmen og treffe sangen på den andre siden av tunnelen? Dette testet Anders og Ann-Kristin fra Studentmorgen onsdag denne uken.

Studentmorgen onsdag – Space, det nye verdenshav

Jan Thomas fra Studentmorgen onsdag tar et dypdykk i romfartens historie og fremtid. Er det håp for å nå stjernene i vår levealder?

Anbefalte artikler