Kommende superheltfilmer fra Marvel i 2015

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vi begynner å nærme oss et nytt år, og i den anledning kommer det ut flere lister med filmer vi kan forvente oss å se på lerretet i det nye året.

I 2014 fikk vi en hel haug med superheltfilmer, de aller fleste fra Marvel-universet. Slik det ser ut nå, kommer det ikke til å mangle på superheltfilmer i 2015 heller. Filmene vi fikk se fra superhelt-sjangeren i 2014 var blant annet:

  • Captain America: The Winter Solider
  • The Amazing Spiderman 2
  • X-men: Days of Future Past
  • Guardians of the Galaxy

Disse fikk alle enorm oppmerksomhet, og knallgode besøkstall.

Marvel-fansen kan fryde seg over listen over filmer som kommer ut i 2015. Her kommer vi blant annet til å få se:

The Avengers: Age of Ultron

LES OGSÅ: Dette tror vi at vi vet om Avengers: Age of Ultron

Dette er den etterlengtede oppfølgeren til filmen The Avengers som kom ut i 2012, og det er Joss Whedon som skriver og produserer Age of Ultron også.

Ultron er en uovervinnelig robot, skapt av Tony Stark.  Ultron ønsker å ødelegge menneskeheten, og vil starte med the Avengers. I filmen vil vi få et gjensyn med Robert Downey Jr. som Iron Man/Tony Stark , Scarlett Johansson som Black Widow, Chris Hemsworth som Thor, Chris Evans som Captain America,  Mark Ruffalo som Hulken, Jeremy Renner som Hawkeye og Samuel L. Jacskon som Nick Fury.

Vi kan også forvente å se  Elizabeth Olsen, Aaron Taylor Johnson og Stellan Skarsgård, mens vi dessverre ikke får se Tom Hiddleston som Loki.

Traileren til The Avengers: Age of Ultron kan du se her: 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tmeOjFno6Do]

Premiere:  1.mai 2015

 

The Fantastic Four

Dette er altså en reboot av filmen med samme tittel som kom ut i 2005. Denne gangen er det Josh Trank som regisserer. Det er allerede bekreftet at dette kommer til å være en 3D-film, og det ryktes at filmen skal holde til i samme univers som X-men: Days of Future Past. Dette er gjort slik at karakterene senere kan dukke opp i hverandres filmer.

I filmen får vi se Michael B. Jordan som the Human Torch, Kate Mara som Invicible Woman, Jamie Bell som the Thing og Miles Teller som Mr. Fantastic.

Premiere: 19.juni 2015

Ant-Man

Dette er en av de nye historiene Marvel har bestemt seg for å lage film av. Det finnes tidligere ingen filmatiseringer av denne historien.

Ant-Man handler om en tyv som bestemmer seg for å hjelpe en vitenskapsmann med å vokte en størrelsesendrende teknologi, og med å skape en superhelt som skal beskytte verden.

I filmen får vi se Paul Rudd som Scott Lang, tyven som stjeler Ant-Man-utstyret for å beskytte datteren sin, og Michael Douglas som vitenskapsmannen som skaper Ant-Man. I tillegg får vi se Evangeline Lilly,  Corey Stoll og Michael Peña.

Premiere:  17.juli 2015

Siste podcaster

  • Kill Billjo
    Mikael med besøk av Johannes fra Studentrådet snakker om to av 2000-tallets store filmer, nemlig Kill Bill og Kill Buljo! Hvem er farligst av samer og samuraier? Johannes oppdaterer også Mikael på Shogun. En hissig sending med andre ord.

Anbefalte artikler