– Jeg angrer, jeg angrer!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Noen ganger kommer det bare en test som endrer tilværelsen for hver eneste student, nordmann og hver eneste verdensborger. Studentmorgen har nok en gang tatt på seg oppgaven å utvide hva som betegnes som snacks.

Testes det som testes kan

Denne gangen var testens tema “ting som egentlig burde fuktes”. Med dette menes for eksempel ris, pasta eller bearnaisesaus-pulver. Siden vi testet produktene som snacks følte vi det var riktig å ikke fukte produktene før smaking, selv om produsenten selv oppfordrer oss til å fukte eller koke varen. Det er dette vi i testbransjen kaller en ørkentest, allment kjent som tørrtest.

Panelet består som vanlig av tre de fremste innen “fungerer-det-som-snacks(?)”, Cato “Gullrekka” Falsen Brække, Torstein “Dra-På-Litt” Sandaa-Johansen og Sindre “Lillehullet” Blicher Larsen. Disse er kjent fra tidligere tester som “Den Moderate Kryddertesten” hvor krydder ble testet som snacks og “Den alt for Store Saustesten” (dessverre ikke dokumentert på nett) der ulike sauser ble testet som snacks. Målet er å finne det produktet som ikke regnes som snacks, men passer best som snacks. Hvis man skulle vært så uheldig at nødsnacksalarmen slår ut og man ikke har snacks klart til eventuelle gjester, hva skal man velge av det vi allerede har liggende?

Den intrikate testen

Den Intrikate Testen
Mange ulike produkter skulle testes før vinneren kunne kåres. (Foto: Sindre Blicher Larsen)

Som nevnt består testen hovedsakelig av varer som burde fuktes før konsumering, men vi ignorerte fuktingen og forberedelsesfasen og testet varene rett ut av pakken. Dette førte til både positive, nøytrale og negative overraskelser, alle i form av smaksløkssjokk i groveste forstand. Du kan virkelig være takknemlig for at vi tar på oss denne oppgaven og bedriver tiden vår med samfunnsopplysning av beste sort.

Taperen av testen, med ørliten margin, var våt-/ferskgjær (Idun) som samlet inn 1 av 69 mulige poeng. Ferskgjær passer ikke som snacks i det kvarte, halve eller hele tatt. Det er noe av det verste innen nødsnacks du kan putte i munnen. Med mindre du liker vonde ting er det ikke til å anbefale i det hele tatt!

Vinneren

Couscous
Vinneren av Den Intrikate Testen, krydret couscous. (Foto: Sindre Blicher Larsen)

Vinneren av testen ble uten tvil couscous med krydder fra Tipiak. “So spice you have to say it twice; couscous”. Testens vinner er etter tallene og dømme nesten åtte nivåer bedre enn andre plassen. Alle i panelet er enige om at dette er det produktet som egner seg best som snacks og ikke minst til fredagskos og gullrekka.

Hør en liten promo for hele testen her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/08/Den-intrikate-testen-av-alt-som-burde-vaert-fukte-Promo.mp3]

ELLER bruk hele dagen din (48 minutter) og hør hele testen her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/08/Den-Intrikate-Testen-Hele-Testen.mp3]

Hele tabellen:

# Produkt Cato  Torstein  Sindre  Total
1  Ris (basmati) 51 54 52 51
2  Pasta (tagliatelle) 53 58 68 59,69
3  Couscous (spicy) 69 63 69 67
4  Hvetemel 50 20 32 34
5  Te (chai) 15 28 25 22,67
6  Kaffebønner 27 22 31 26,67
7  Kjøttkakesaus 65 69 11 48,33
8  Herregårdsaus 5 9 7 7
9  Peppersaus 59 28 16 34,33
10  Bearnaisesaus 7 4 5 5,33
11  Kjøttbuljong 31 32 27 30
12  Fiskebuljong 4 1 1 2
13  Tørrgjær 17 24 13 18
14  Våt-/ferskgjær 1 2 0 1

 

[Bonus] Som Sindre lovet på sendingen, her er hans alarmlyd: 

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2014/08/Sindres-Alarmklokke.mp3]

Anbefalte artikler