Forsmak på Frille

This content has been archived. It may no longer be relevant

I kveld er det duket for Studentradioens arrangement «Kulturelle toner på Frille» og i den anledning hentet vi i Studentmorgen inn Lykke Kristine Moen, skuespiller og regissør, for en prat om hva hun skal finne på, under trippelkonserten som og er Trigger og Skumma Kulturs utesending.

– Jeg skal sitte og snakke, noe jeg er veldig glad i å gjøre. Antagelig blir det om teater og jobben min, og det syns jo jeg er veldig spennende, sier Moen.

Og sånn blir det, mener Moen, som for tiden er sjef over 58 andre mennesker i Annie-musikalen.

Men Moen har ikke alltid bare drevet med skuespill og regi. Med flink-pike syndrom godt innprentet fra videregående, har hun blant annet studert en uke på juss. Hvorfor hun ikke fortsatte med det, kan du høre mer om i disse klippene:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Intervju-Lykke-Kristine-Moen-del-1.mp3] [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Intervju-Lykke-Kristine-Moen-del-2.mp3]

LES OGSÅ: Kulturkveld: Aleks Weiss

Trollbindende duo

Men regissør Lykke Kristine Moen var ikke den eneste som tok turen innom studio 1 for å prate om trippelkonserten på Frille. Ella Helén Bukkøy og Ingjerd Tranvåg utgjør til sammen den trollbindende duoen Eim. Indie-bandet spiller i kveld på Frille, i regi av Studentradioen i Bergen.

Vi i Studentmorgen fikk en smakebit på hva man kan forvente seg av duoen i kveld, som skriver alle låtene selv. Vi ble i alle fall imponert av nydelige toner, da de spilte «Born under Sun» for Studentradioens lyttere tidligere i dag.

– Konserten på Frille er en utrolig fin mulighet til å nå ut til publikum og nå folk som ikke har hørt om oss før.

Hvis du ble like forelsket i jentene i Eim som oss og ønsker å høre mer av Eim, kan du glede deg til deres første EP blir tilgjengelig på forskjellige musikkstreamingtjenester i nærmeste fremtid. I mellomtiden kan du høre på klippet der Eim fremfører ”Born under Sun” live i studio så mange ganger du bare orker.

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/03/Born-under-Sun-av-Eim.mp3]

LES OGSÅ: Kulturkveld: Pokal

Anbefalte artikler