Kulturkveld: Eim

This content has been archived. It may no longer be relevant

Selv om jentene i Eim kan ha et litt misvisende bandnavn, så er deres musikk nydelig, samtidig som den er fascinerende. Duoen består av Ella Helén Bukkøy og Ingjerd Tranvåg.

Menneskesjelens gråsoner

Selv beskriver Eim seg som et band som danser florlett gjennom et landskap av mykt englekor og djevelske klipper. Ved en slik sammenligning er det vanskelig å ikke bli nysgjerrig på hvor jentene, som holder til i Bergen, får inspirasjonen sin fra. Ved bruk av fiolin og gitar, og med inspirasjon fra norsk folkemusikk , ønsker Eim å musikalsk vise menneskesjelens gråsoner.

Valg av musikk kom veldig naturlig for Eim. For dem er folk deres hjertesjanger, men samtidig er ikke Ella Helén og Ingjerd veldig bevisst på å falle under en spesifikk sjanger. De er selvsikre i sitt musikalske uttrykk og mener definitivt at de har funnet sin egen greie.

LES OGSÅ: Kulturkveld: Aleks Weiss

Klare for Frille

Med musikalske helter som Joni Mitchell, Fleet Foxes og Bon Iver er det ikke overraskende at Eim har siktet høyt med sin harmoniske musikk. Eim vil bli en veldig spennende duo å følge videre og vil absolutt være verdt å høre på Frille 11. mars.

Tirsdag 11. mars har Studentradioen i Bergens programmer Skumma Kultur og Trigger Bergen gleden av å invitere deg til en kveld spekket med god musikk og kulturelle innslag på en av Bergens koseligste kjellerpuber. Arrangementet er gratis.

Trykk her for lenke til Facebook-arrangementet.

LES OGSÅ: Kulturkveld: Pokal

Program

19:05 – 19:20: Aleks Weiss

19:20 – 19:35: Samtale med Endre Tveit fra Skrivekunstakademiet

19:35 – 20:00: Pokal (og en pause på ti minutter)

20:00 – 20:15: Samtale med Lykke Kristine Moen

20:15 – 20: 30: Eim

Anbefalte artikler