Livekonsert: Sofar Sounds

This content has been archived. It may no longer be relevant

Var du ikke heldig nok til å få deg en gjestelisteplass i kveld kan du likevel få med deg hele konserten. Sofar Sounds presenterer, i samarbeid med Studentradioen i Bergen, kveldens konsert live fra kl. 20.00.

[mp3-jplayer tracks=”http://radio.srib.no:8888/sriblive.mp3″ autoplay=y width=50% height=400 dload=n title=”Livestream fra kl. 20.00″ style=”dark”]

Sofar Sounds er en konsertserie som arrangeres hjemme i stuene til musikkentusiaster verden over. Stuen er hemmelig frem til kvelden før, mens artister er hemmelige frem til du møter opp. I januar kom konseptet til Norge og Bergen for første gang. Musikken sto i fokus og det respektfulle publikumet fikk oppleve en rekke lokale artister som er på vei opp og frem på musikkscenen.

Du kan få beskjed om neste konsert ved å melde deg på her.

Disse artsitene har tidligere spilt på Sofar Sounds Bergen: 

 

Anbefalte artikler