Lille Speil På Veggen Der

This content has been archived. It may no longer be relevant

Halloween er den ene dagen i året hvor du kan være så freaky du bare ønsker. Du ser folk går i alle slags kostymer; fra den søte, sexy sykepleieren, til de ikoniske marvelheltene som Batman.

Men hva skal du være? Du har jo lyst å overraske dine nærmeste med skrekk og gru.

Alternative måter vi Førtito ferier halloweeen på kan du lese mer om her

Jakten på det perfekte kostymet 

Dette året har jeg faktisk hatt seriøse problemer når jeg prøver å bestemme halloween-kostymet mitt. Jeg klarer ikke å bestemme meg mellom ulike ting jeg liker.

Kanskje har du samme problemet når din indre nerd har lyst å kle deg ut som en brilliant obskur figur som ingen kommer til å ta referansen til? Jaja, så har du nå funnet den perfekte karakteren i tankene. Du visualiserer karakteren, og begynner å lete etter kostymet, det fantastiske kompliserte tilbehøret og sminken.

Pengene Forsvinner

Med mindre du er kunstnerisk begavet eller født med synålen i hånden, innser du fort at hvis du virkelig vil være den kuleste favoritt figuren din, så må du punge ut stort med lommeboken. Så nå prøver du å tenke i andre baner, og prøver å finne noe som er enkelt med disse tankene, så ender det bare opp med de generelle kostymene som heks, pirat, vampyr, djevel, sexy politimann/kvinne, etc. Du har jo et rykte å ta vare på!

Du har jo ikke lyst å være den eneste i blant deg med det dårligste kostymet. Etter det bruker du de nærmeste timene i hodet ditt, og internett, og går gjennom en håndfull av ideer som passer disse kriteriene; billig karakter som du liker sånn passe? En som har et simpelt antrekk og som du fortsatt kommer til å få skryt av for din genialitet når det gjelder kostymevalget ditt? Det skal ikke være lett. Konklusjonen er du har funnet det perfekte, simple, billige, geniale kostymet med en karakter du kan forbinde deg til. Men du må gi noe opp; enten det er verdigheten din, en liten forenkling av kostymet, håret ditt, eller mer.

Enkle Tips

Hvis du ikke har funnet kostymet ditt ennå, så har jeg fem enkle tips å gi deg:

1. Se gjennom hva du har av ting. Kanskje har du spesielle klær du kjøpte på en eller annen festival og har stappet de bakerst i skapet? Hvis du er heldig så slår inspirasjonen til, hvis ikke les videre.

2. Er det noen som helst karakter i en hvit frakk du liker? Denne enkle tingen kan forvandle deg til Dr House, Albert Einstein, Nikola Tesla, Dr Who, Professor Oak, Dexter, Barbara Godons Oracle, en som jobber bak en krimetterforskning, gal psykolog, og så videre. Det er sikkert en eller annen du liker som har på seg en hvitt frakk.

3. Din favoritt figur som er strandet på en øde øy, tenk Robinson Crusoe, Lost, Greven av Monte Cristo. Alt du trenger: La skjegget vokse hvis du er mann, ikke sov på noen timer, ikke gre gjennom håret og gå i noen revnete filler, og begynn å snakk med deg selv.

Zp,
Gjør som meg; bruk ting du finner hjemme. Inspiret av indie-tegneserien Zombie Tramp. (Foto: Karina Sterzel)

4. Pappeske. Det kan gjøre deg til, med litt maling, alt fra en rød telefonboks, portal companion cube, nettbrett, til en legokloss. Logoen til et program? QI logoen i rødt? Tenk i bokser.

5. Bortkommen turgåer. Trenger bare en gammel sekk, ullgenser, Kvikk-Lunsj, en rød leppestift eller konditorfarge som blod, og en blå og rød penn for å lage blåmerker.

Andre steder å lete for ideer kan være så simpelt som å gå på Youtube og søke på “Cheap Halloween Costume”, dra til nærmeste Fretex, eller kanskje finne noe på dine besteforeldres loft?

Anbefalte artikler