Touchdown presenterer uke 8

This content has been archived. It may no longer be relevant

Uke 8 ble innledet med en sterk Panthersseier over et svakt Buccaneers-lag. Buccaneers-forsvaret klarte ikke å stoppe Cam som kastet for 221 yards og en touchdown. Buccaneers klarte heller ikke å stoppe løpespillet til Panthers. Running back DeAngelo Williams fikk sin første touchdown for sesongen, og hadde et respektabelt gjennomsnitt på 5,4 yards per løp. Cam Newton kan mer enn å kaste ball, han er en de beste løpende quarterbackene i NFL, noe han viste mot et Buccaneers-forsvar som ikke klarte å holde contain. Han løp for 50 yards og en touchdown, noe som betyr at iløpet av sine tre første sesonger i NFL har rushet for 25 touchdowns. Han ble dermed første NFL-spiller med 50+ touchdown-pasninger og 25+ rushing touchdowns iløpet av en tre sesongs periode.

Buccaneers spilte tafatt fotball, og presset har dermed økt på trener Greg Schiano etter en 0-7 start på sesongen. På Buccaneers stadion hadde fansen plakater hvor de oppfordret laget til å gi Schiano sparken. Det virker som om Buccaneers har problemer i alt fra ledelse til spillere og alle imellom.

LES OGSÅ: Touchdown er klar for uke 7

Recap uke 7

Det er fortsatt to lag som har til gode å dra iland en seier etter uke 7. Det betyr at et lag klarte å få sesongens første seier i uke 7. NY Giants med Eli Manning ved roret knuste et Vikings-lag som ikke klarer å utnytte talentet deres på banen. Ligaens kanskje beste RB, Adrian Peterson fikk bare 28 yards på 13 forsøk. Josh Freeman, quarterbacken Vikings henter fra Buccaneers, spilte sin første kamp og virket rusten. Trenerteamet ga han 53 pasningsforsøk mot Petersons 13 forsøk. Hvor denne logikken kommer fra er et mysterium. Giants vant kampen 7-23, men ligger fortsatt på desidert sisteplass i NFC East.

Tampa Bay Buccaneers klarte som sagt ikke å vinne i uke 8, det samme gjelder for uke 7. I uke 7 gikk de på et 23-31 tap etter en kamp hvor Falcons quarterback Matt Ryan plukket forsvaret istykker, og det uten Julio Jones. Falcons hadde en klar ledelse til pause med 10-24, men Buccaneers klarte å pynte på poengsummen på slutten av kampen.

Det overrasker nok ingen, men Jaguars klarte heller ikke å stoppe tapsrekken i uke 7. De spilte hjemme mot et sterkt Chargers-lag, og gikk på en forventet smell. Jaguars klarte bare å score to field goals og hadde ingenting å stille opp med i forsvar. QB Phillip Rivers hadde en god kamp og plukket istykker Jaguars-forsvaret. RB Ryan Matthews løp for andre kamp på rad for over 100 yards og skårte en touchdown.

Etter uke 6 var det to ubeseirede lag igjen i NFL. Etter uke 7 har to blitt til en. Hvilket lag gikk på sin første smell for sesongen? Overraskende nok var det Denver Broncos. Peyton Manning reiste tilbake til Indianapolis for å møte laget han spilte for i 14 sesonger, men klarte ikke å dra iland seieren. Stillingen ble til slutt 33-39 til Colts. Broncos gjorde mange feil og ga bort ballen for ofte. Hillman og Holliday mistet hver sin fumble, og Manning kastet en interception. Broncos forsvaret gjorde en grei jobb, men feilene på offence gjorde jobben vanskelig. Luck spilte en god kamp. Han kastet 3 touchdowns og hadde ingen interceptions.

Det betyr at det eneste ubeseirede laget i NFL er Kansas City Chiefs. Hvem hadde gjettet det før sesongstart? Alle som sier de gjorde det før sesongstart lyver. Kansas city vant 2 kamper i 2012, de har allerede vunnet 7 kamper så langt. I uke 7 spilte de hjemme mot et Texans-lag som ikke har imponert nevneverdig så langt. Chiefs har et sterkt forsvar, noe de også viste i denne kampen. Kampen endte 16-17 til Chiefs, men det var spenning helt til siste minutt. Texans hadde ballen med 1.46 igjen av kampen, men på det tidspunktet gjorde Chiefs forsvaret jobben sin. Tamba Hali tvang frem en fumble, som gjorde at Chiefs kunne la tiden løpe ut.

For å få mer informasjon om uken som gikk kan du høre på vår podcast som er linket til i saken.

Predictions

Hver uke (foruten uke 1) spår Touchdown hvilke lag som vinner og hvilke lag som taper i den kommende uken. Den som har flest feil hver uke blir straffet på luften. Etter uke 7 ble det klart at Phu endelig hadde gått på et tap og måtte forberede seg på å ta straffen sin. Kristoffer gikk nok en gang til topps, mens Sondre tok andreplassen.

Hva skjedde så med Phu denne uken? Phu fikk spille nødt eller sannhet hvor han måtte svare på et personlig spørsmål og endte med å bli bitch-slappet av Kristoffer. Good times!

 

Spådommer uke 7:

Panthers
vs. Buccaneers
 K P S
49ers vs. Jaguars
 K P S
Browns vs. Chiefs
K P S
Dolphins vs. Patriots
K P S
Bills vs. Saints
K P S
Cowboys vs. Lions
S K P
Giants vs. Eagles
P K S
Steelers vs. Raiders
P K S
Jets vs. Bengals
K P S
Falcons vs. Cardinals
K P S
Redskins vs. Broncos
K P S
Packers vs. Vikings
K P S
Seahawks vs. Rams
K P S

Phus tippetips

For uke 8 er mitt beste tippetips over 45,5 poeng mellom New England Patriots og Miami Dolphins til 1,91 i odds hos Unibet. I denne kampen forventer vi et sterkt comeback fra Tom Brady som resulterer i flere touchdowns ved pasninger. Kombinasjonen Brady- Gronkowski vil forbedres i denne kampen, og med andre offensive våpen i Ridley (rb), Amendola & Edelman (wr) lukter det touchdowns. Miami går sjelden av banen med få poeng og har potensielle målskårere i Wallace, Hartline og Clay. Forsvaret til begge lagene sliter med å forhindre mål der Patriots har viktige skader på Mayo og Wilfork, og dette styrker et overspill betraktelig. Samtidig er også dette en divisjonskamp med mye prestisje, noe som kan føre til en jevnere kamp og bedre angrepsspill. Lykke til hvis du følger tipset!

Resten av Phus tips finner du her.

Gi oss tilbakemelding på facebook eller twitter @TouchdownSRIB

Podcast

Siste podcaster

    Anbefalte artikler