MAGISK START PÅ NFL-RUNDEN

This content has been archived. It may no longer be relevant

Washington Redskins hadde en viktig kamp mot Minnesota Vikings på torsdag. Før kampen hadde de en 3-4 record, og ved seier ville de vært med i kampen om en wild card-plass. Men med et 27-34 tap så må de håpe på at Eagles og Cowboys  går på en smell. Redskins er 2 kamper bak Cowboys i NFC East. I Minnesota-kampen hadde Redskins en 24-14-ledelse til pause. I andre omgang brøt Redskins-forsvaret sammen og lot Vikings skåre 20 poeng, mens de bare skårte 3 poeng. Og det til tross for at Ponder ble skadet og Matt Cassel kom inn som QB.

LES OGSÅ: Touchdown ser mot uke 9

RECAP UKE 9

Etter uke 9 kommer man ikke utenom å nevne Nick Foles. Han er QB hos Philadelphia Eagles, og spiller for en benket Michael Vick. Hvorfor nevner vi Foles? Han tangerte NFL sin touchdown-rekord ved å kaste 7 stykker mot Oakland Raiders. Og han ville kanskje fått flere hvis han ikke hadde blitt benket i starte av fjerde quarter når kampen i praksis var over. Raiders-forsvaret hadde ingenting å stille opp mot angrepet til Chip Kelley, og virket svake i alle aspekter av spillet.

Det var også en brødreduell i uke 9, og det var ikke Manning-brødrene. Rex Ryan er head coah hos NY Jets, og han duellerte mot sin bror Rob Ryan som er defensive coordinator hos New Orleans Saints. Det skal legges til at Rex leder 7-3 mot tvillingen sin. Saints dro til New York som massive favoritter, men måtte se seg slått av et Jets-lag som har vunnet annenhver kamp denne sesongen. Jets forsvaret fortsatte å spille bra, og fikk to turnovers mot Drew Brees. Jets angrepet hadde mange store spill, syv spill som gikk for over 19 yards. Kampen endte 20-26 i Jets sin favør, noe som gjør at Jets er i en posisjon til å ta en wild card-plass.

For å høre mer om kampene i uke 9 må du høre på podcasten som er linket nederst i artikkelen.

MOBBING ER UKULT

Den store saken i NFL den siste tiden er mobbesaken i Miami. Der har det vært store problemer på den offensive linjen hvor guard Richie Incognito skal ha mobbet tackle Jonathan Martin så mye at han sluttet på laget. Incognito har blitt suspendert av Dolphins mens NFL ser på saken. Mobbingen skal ha starte i 2012-sesongen da Martin var rookie. Det er vanlig i NFL at nye spillere må være med på rookie hazing, hvor de må bære utstyret til veteranene, bli tapet fast til stoler, få håret klipt og det som verre er. Dette har holdt på til godt uti Martins andre sesong. Det har kommet frem at Incognito har kommet med trusler og rasistiske utsagn på meldinger og telefonsvarer. Det hele toppet seg i kantinen til Dolphins. Martin skulle sette seg sammen med resten av linjen, og idet han satte seg så reiste resten av laget seg og forlot han sittende alene. Martin slengte da maten sin i bakken og forlot treningsanlegget, og har ikke vært tilbake siden.

Alle detaljer har ikke kommet frem i saken, en del spillere har uttalt at Martin og Incognito var gode venner. Tannehill har uttalt at han ikke forstår hva som har skjedd, og han antyder at det kan være Martin det er noe galt med. Det må legges til at Incognito har vært i trøbbel gjennom hele sin college- og NFL-karriere. Vi skal følge saken og holde våre lesere og lyttere oppdatert utover sesongen.

PREDICTIONS

Hver uke (foruten uke 1) spår Touchdown hvilke lag som vinner og hvilke lag som taper i den kommende uken. Den som har flest feil hver uke blir straffet på luften. Etter uke 9 ble det klart at Phu hadde tapt. Touchdown hadde sin første livesending, og kjørte dermed en sms-aksjon for å bestemme Phu sin straff. Det endte med at han måtte slikke storetåen til vår gjest i studio.

Spådommer uke 10:

Redskins
vs. Vikings
K P S
Eagles
vs. Packers
K P S
Jaguars vs. Titans
K P S
Bills vs. Steelers
P K S
Raiders vs. Giants
K P S
Rams vs. Colts
K P S
Seahawks vs. Falcons
K P S
Bengals vs. Ravens
K S P
Lions vs. Bears
K P S
Panthers vs. 49ers
K P S
Texans vs. Cardinals
P K S
Broncos vs. Chargers
K P S
Cowboys vs. Saints
K P S
Dolphins vs. Buccaneers
K S P

PHUS TIPPETIPS

Denne ukas hovedtips er hjemmeeseier til Green Bay Packers mot Philadelphia Eagles til 1,77 i odds på Unibet. Vi flesker til med hele 7 units på dette tipset. Hvorfor skal du sette penger på et lag som spiller med Seneca Wallace som QB mot Nick Foles som tangerte NFL-rekorden i antall touchdowns forrige uke?

Det som veier tyngst for dette valget er kvalitetsforskjellen på lagdelene mellom lagene. Packers er et topp 10-lag som mange forventer å se i play off. Deres angrep er spekket med offensive våpen, selv om Cobb fortsatt er skadet, med gode receivere og en rookie running back (Lacy) som er kandidat til årets rookie. I forsvar får Packers tilbake galningen Clay Matthews fra skade, og dette vil ha en viktig betydning ettersom Matthews er lagets defensive leder. På den andre siden finner vi Eagles med en QB som spilte over alle forventninger mot et elendig Raiderslag. Philadelphia lar deres to store angrepsspillere running back McCoy og wr Jackson, og disse vil alltid generere yards mot enhver motstander. Deres forsvar derimot er patetisk dårlig, og det er ingen forbedringer å spore. Å gi opp 22 poeng mot Oakland er dårlig.

En annen faktor er hjemmefordelen og atmosfæren i Green Bay. Dette vil absolutt hjelpe på selvtilliten til Wallace og skape forventninger om seier. Samtidig jager begge lagene play off plass, der Eagles må satse på å vinne divisjonen mot Dallas og ligger en seier bak. Packers har en bedre record og deler førsteplass med Detroit og Chicago, og kan klare å få en av wild card-plassene. Dette resulterer til at Packers må klare å vinne slike kamper mot dårligere lag, mens Rodgers er ute, for å ha mulighet til å utfordre divisjonsrivalene.

Gi oss tilbakemelding på facebook eller Twitter @TouchdownSRIB

Siste podcaster

    Anbefalte artikler