NFL VINTERLAND

This content has been archived. It may no longer be relevant

I uke 14 var det fire kamper med mye snø, en god oppskrift for en morsom fotballkamp. Men årets “Snow Bowl” var definitivt i Philadelphia, hvor Eagles tok imot Detroit Lions. Lions gikk i ledelsen i andre quarter, etter et Touchdown-løp av Bell. Hvorfor Bell spør du kanskje? Reggie Bush skled på snøen under oppvarmingen og slo opp igjen legg-skaden sin.

Det var de eneste poengene Detroit angrepet skårte. Men på Special teams var de rå, Jeremy Ross skårte en touchdown både på kickoff- og punt-retur. Og hva gjør man når man skårer en touchdown i Snow Bowl? Joda, man lager snøengler. Ellers så var det lite å rope hurra for i Detroit-leiren. Det var fumble etter fumble, fem av Stafford og to av Bell. Stafford mistet en fumble (men tapte yards på resten), og Bell mistet begge sine fumbles.

I Philadelphia-leiren så det bedre ut, ihvertfall på turnover-statistikken. Quarterback Nick Foles kastet en interception, og fumblet en ball som Eagles selv fikk kontroll over. Det vil si at Eagles hadde +2 i turnovers, en statistikk som alltid er viktig å vinne.

Philadelphia hadde ingen poeng i første half, og lå under 8-0 til pause. De lå på det meste under 14-0, men kom sterkt tilbake i fjerde quarter, mye takket være LeSean McCoy. McCoy hadde en fantastisk dag på jobb, hvor han løp for 217 yards og to touchdowns, en ny rekord for Eagles. Etter sterke 28 poeng i fjerde quarter, endte stillingen til slutt 20-34 i Eagles favør.

KICKOFF UKE 15

NFL uke 15 er igang, den ble sparket igang natt til fredag med et divisjonsmøte i Denver mellom Chargers og Broncos. Broncos var store favoritter på vei inn i kampen, men det endte overraskende nok opp med en Chargers-seier.

Broncos quarterback Peyton Manning hooket opp med Caldwell for to touchdown pasninger, én i første og én i fjerde quarter. Ellers var det lite som lignet på det Broncos angrepet vi har blitt vant til i år. Broncos klarte aldri å få igang løpespillet sitt, hvor Moreno løp for 19 yards og Ball løp før -1 yard. Det er stusselig.

Chargers derimot fikk igang løpespillet sitt tidlig, og holdte det gående. Matthews løp for 127 yards og en touchdown, og Rivers kastet for to touchdowns til Keenan Allen. Han begynner virkelig å ligne på en verdig ‘Rookie of the Year’-kandidat. Og Broncos secondary så dårlig ut, som de har flere ganger i år. De gir opp store spill og gjør jobben til Manning vanskelig.

Med seier lever playoff-håpet til Chargers videre, de må håpe på Dolphins-, Ravens- og/eller Jets-tap. Broncos derimot har gjort veien til første-seed vanskeligere. De har nå like mange tap som både Chiefs og Patriots. Broncos har tie-break på Chiefs, men ikke på Patriots. Hvis Patriots slår Dolphins i Miami, så tar de over førsteplassen i AFC.

For å høre mer om kampene fra uke 14, kampene i uke 15 og playoff-scenario, hør på podcasten linket til nederst i saken. Ravens kampen var eksepsjonelt spennende!

SPÅDOMMER

Hver uke (foruten uke 1) spår Touchdown hvilke lag som vinner og hvilke lag som taper i den kommende uken. Den som har flest feil hver uke blir straffet på luften. Etter uke 14 ble det klart at Sondre og Kristoffer hadde tapt. Phu tapte tippingen i uke 13, og var borte under innspilling, så det måtte tas igjen. Sondre var borte denne uken, så stedfortreder Per fikk æren av å dele ut slaps til Kristoffer og Phu.

Spådommer uke 10:

Chargers
vs. Broncos
K P S
Redskins vs. Falcons
K P S
Bears
vs. Browns
K P S
Texans vs. Colts
K P S
Bills vs. Jaguars
P K S
Patriots vs. Dolphins
S K P
Eagles vs. Vikings
K P S
Seahawks vs. Giants
K P S
49ers vs. Buccaneers
K P S
Jets vs. Panthers
K P S
Chiefs vs. Raiders
K P S
Packers vs. Cowboys
K P S
Saints vs. Rams
K P S
Cardinals vs. Titans
K P S
Bengals
vs. Steelers
K P S
Ravens
vs. Lions
P K S

PHUS TIPPETIPS

Du kan se Phus tips for alle kampene ved å følge denne linken.

 PODCAST

Siste podcaster

    Anbefalte artikler