TOUCHDOWN SER MOT UKE 9

This content has been archived. It may no longer be relevant

Andy Dalton hadde ikke en artig dag på jobb i Miami. Det var en jevn kamp hvor Bengals ledet med en field goal med 1.30 igjen i kampen. Men Bengals-forsvaret klarte ikke å stoppe Dolphins med Tannehill bak roret. Dalton kastet tre interceptions, hvorav en var en pick-6, og mistet en fumble. Dalton fikk hjelp av running back Giovani Bernard som var i storform, og som skårte to touchdowns og løp for 79 yards.

Touchdownløpet i tredje quarter kan nomineres til et av de beste spllene så langt i sesongen, hvor han løp fra sidelinje til sidelinje, brøt taklinger og endte opp i endzone. Spikeren i kisten for Dalton & co kom på overtid da Wake fikk sin tredje sack for en safety, noe som ga Dolphins en seier med 20-22. Seieren betyr at Dolphins fortsatt er med i kampen om en playoff-plass, og ligger nå likt med NY Jets om en wild card-plass.

LES OGSÅ: Touchdown presenterer uke 8

RECAP UKE 8

Ubeseirede Kansas City Chiefs møtte Cleveland Browns i uke 8. Chiefs vant kampen, men Cleveland hadde noe overraskende muligheter til å vinne på slutten av kampen. Browns QB Jason Campbell spilte en god kamp, han kastet for 293 yards og to touchdowns. Og det var uten hjelp av Devonne Bess som mistet flere gode pasninger. Den verste kom på fjerde forsøk på slutten av kampen, hvor ham mistet en relativt enkel pasning som ville gitt Browns en first down. Bess tok forøvrig sin rettmessige plass i “hundehuset”.

Hvem andre som måtte i hundehuset får du vite ved høre på podcasten som er linket nederst i artikkelen.

Det gikk bedre for Bengals i uke 8, da de spilte hjemme mot NY Jets. Bengals knuste Jets i en kamp som endte 9-49. Dalton kastet 325 yards, fem touchdowns og hadde kun en interception. Og dette mot et Rex Ryan-lag som skal ha en av ligaens beste forsvar. Jets-quarteback Geno Smith hadde derimot en verre dag på jobb. Han kastet kun 159 yards og to interceptions som begge var pick-6.  Det endte med at Jets lot backup Matt Simms spille siste del av kampen. Kampens store var Bengals wide reciever Marvin Jones som mottok ballen 8 ganger for 122 yards og hele fire touchdowns.

Tidligere Broncos-trener Mike Shanahan var tilbake i Denver for første gang siden han ble Redskins-trener. Midtveis i tredje quarter så det bra ut for Redskins og Shanahan, men det endte ikke som han hadde håpet. Ved pause var stillingen 7-7, og Washington ledet 21-7 ved en anledning. Men Broncos viste hvorfor de er et av de beste lagene i NFL, og skårte 38 ubesvarte poeng, hvorav 31 kom i fjerde quarter. Broncos-forsvaret spilte hardt og presset Redskins-quarteback Robert Griffin III. Griffin mistet en fumble, kastet to interceptions og skadet det “gode” kneet sitt. Og backup-QB Kirk Cousins kastet to interceptions i de få minuttene han fikk være på banen.

Peyton Mannning kastet derimot 4 touchdowns, som gjør opp for sine tre interceptions. Manning ble i tillegg flagget for holding etter at han fumblet ballen. Han rev ned forsvareren på ulovlig vis, noe uvanlig for Manning som helst unngår de fysiske aspektene av spillet. Men for Broncos-fans er det fint å se at Manning gir alt i situasjoner hvor det trengs, Broncos lå under på det tidspunktet.

PREDICTIONS

Hver uke (foruten uke 1) spår Touchdown hvilke lag som vinner og hvilke lag som taper i den kommende uken. Den som har flest feil hver uke blir straffet på luften. Etter uke 8 ble det klart at alle i redaksjonen hadde gjort en bra jobb med sine spådommer. Phu hadde kun en feil, mens Sondre og Kristoffer spådde begge to kamper feil. Dermed fikk de prøve “the Cinnamon Challenge”.

Spådommer uke 9:

Bengals
vs. Dolphins
K P S
Falcons vs. Panthers
K P S
Vikings vs. Cowboys
K P S
Saints vs. Jets
K P S
Titans vs. Rams
S K P
Chiefs vs. Bills
K P S
Chargers vs. Redskins
P K S
Eagles vs. Raiders
K P S
Buccaneers vs. Seahawks
K P S
Ravens vs. Browns
P K S
Steelers vs. Patriots
K P S
Colts vs. Texans
K P S
Bears vs. Packers
K P S

PHUS TIPPETIPS

Denne ukas favorittips er over 51 poeng mellom Washington Redskins og San Diego Chargers til 1,91 hos Unibet. Washington kommer fra en sterk prestasjon borte mot Denver der de faktisk ledet mot storlaget. RG3 har fått opp dampen og klarer å konvertere flere angrepserier til poeng. Redskins RB Morris har sett bra ut de siste ukene og deres beste WR, Garcon, spiller bra. Redskins har ikke noe sterkt forsvar, foruten at de er farlige i secondary med CB Hall som på forunderlig vis ofte foretar interceptions.

På motsatt banehalvdel står vestkystlaget Chargers som kommer fra en hvileuke, noe som betyr ekstra tid til å forberede seg til denne kampen. QB Rivers har storspilt, mye takket være en forbedret OL, og med sterk hjelp fra skillspillere som Matthews, Allen, Royal og Woodhead blir dette garantert målrikt. San Diege sitt forsvar er svakt og har problemer med å stoppe både løp og kast. Weddle som safety er ikke nok til å stoppe motstandere, og rookie linebacker Teo trenger enda mer tid for å vise at han har nivået inne. Dermed ender jeg opp med at det blir målrikt i Washington. Lykke til hvis du følger!

Gi oss tilbakemelding på facebook eller Twitter @TouchdownSRIB

PODCAST

Siste podcaster

    Anbefalte artikler