Saints inntar Georgia Dome

This content has been archived. It may no longer be relevant

New Orelans leder nå NFC South med 2 kamper (og en mer spilt) foran Carolina Panthers. Falcons på sin side taper sin femte kamp på rad, og er nå 2-9. Det medfører at de offisielt har sin første tapende sesong siden Mike Smith tok over i 2008. Den eneste oppturen for Falcons denne torsdagen var at Tony Gonzales hadde sin catch nummer 1300, og setter med det et utropstegn bak sin Hall of Fame-verdige karriere.

I denne ukens Touchdown måtte Per Henrik steppe inn i studio, ettersom Phu var ute av den faste gjengen. Gutta spekulerte stort i omkring hvor Phu kunne ha gjort av seg. Per Henrik på sin side viser at han har god peiling på fotball og disket opp med flere gode analyser av den kommende helgen.

LES OGSÅ: Showdown i AFC West

HALL OF FAME

Denne uken kom også årets liste over semifinalister til Hall of Fame ut. Gutta i studio snakket om hvem de helst ville se i HoF. En av semifinalistene er danske Morten Andersen, som er all time skåringsleder i NFL. Dersom han kommer inn vil han dele den skandinaviske avdelingen med den norske kicker-legenden Ian Stenerud. Det er 25 tidligere spillere som er nominert for øyeblikket, og det er kun rundt 7 spillere som kommer inn i denne omgangen.

Playoffracet begynner å tykne, og nå begynner utfordrerne å vise seg. Vi vil hver uke diskutere hvordan playoff-situasjonen ser ut, og hvem vi tror kommer til playoffs. Dersom du vil høre mer, last ned denne ukens podcast som du finner nederst i artikkelen.

SPÅDOMMER

Hver uke (foruten uke 1) spår Touchdown hvilke lag som vinner og hvilke lag som taper i den kommende uken. Den som har flest feil hver uke blir straffet på luften. Etter uke 11 ble det klart at Phu hadde tapt, igjen. Dermed valgte han å ikke være med i studio, så straffen hans skal tas igjen til uken. Og taper Phu denne uken også, så skal vi virkelig ha det artig i studio.

Spådommer uke 10:

Saints
vs. Falcons
K P S
Buccaneers
vs. Lions
K P S
Vikings
vs. Packers
K P S
Jaguars
vs. Texans
K P S
Chargers vs. Chiefs
K P S
Panthers vs. Dolphins
K P S
Steelers vs. Browns
P K S
Bears vs. Rams
P K S
Jets vs. Ravens
K P S
Titans vs. Raiders
P K S
Colts vs. Cardinals
K P S
Cowboys vs. Giants
K P S
Broncos vs. Patriots
K P S
49ers vs. Redskins
K P S

PHUS TIPPETIPS

Du kan se Phus tips for alle kampene ved å klikke her.

Siste podcaster

    Anbefalte artikler