Touchdown ser frem mot uke 6

This content has been archived. It may no longer be relevant

Da er uke 5 gått i glemmeboken, og sjette runde i årets NFL sesong er igang etter at Chicago seiret over et tafatt Giants lag som ikke har maktet å vinne en eneste kamp i årets sesong. Og bare så det er sagt, Eli Manning har like mange interceptions etter uke 6 som han hadde gjennom hele fjorårssesongen. NFL kommentator Deion Sanders’ catchphrase “I believe in Eli” har tatt på seg en mobbende tone etter den håpløse 0-6 starten på sesongen.

 

Recap uke 5

Før uke 5 var det 5 lag som spilte for å holde seg ubeseiret – Denver Broncos, New Orleans Saints, Kansas City Chiefs, New England Patriots og Seattle Seahawks. Det gikk (forholdsvis) smertefritt for Broncos, Saints og Chiefs som går ubeseiret inn i uke 6.  Patriots og Seahawks måtte derimot gå på årets første tap. Patriots måtte reise hjem fra Cincinnati med et 6-13 tap i bagasjen etter at quarterback Tom Brady’s rekke av kamper på rad med touchdown stoppet på 52. Seattle spilte borte mot et sterkt Colts lag, og måtte reise hjem etter et 28-34 tap etter å ha tapt ledelsen i slutten av kampen.

På den andre siden av skalaen så var det to lag som gikk inn i uke 5 uten å ha vunnet, New York Giants og Jacksonville Jaguars. Det er to andre lag som har til gode å seire i årets sesong, Pittsburgh Steelers og Tampa Bay Buccaneers, men de hadde bye week i uke 5. Klarte noen av de å få ut fingeren å seire? Nei! Jacksonville gikk på et forutsigbart 20-34 tap borte mot St. Louis Rams. Giants spilte hjemme mot Philadelphia Eagles, en divisional kamp som Giants måtte vinne. Den gang ei, de gikk på et 36-21 tap , i en kamp hvor Eli Manning kastet 3 interceptions mot 2 touchdowns. Men det er ikke noe nytt, vi har blitt vant til dette fra Eli.

For å få mer informasjon om uke som gikk kan du høre på vår podcast som er linket til i saken.

 

Predictions

Hver uke (foruten uke 1) spår Touchdown hvilke lag som vinner og hvilke lag som taper i den kommende uken. Den som har flest feil hver uke blir straffet på luften. Etter at Kristoffer tapte den første runden med spådommer har Sondre tredd frem i rampelyset som den store taperen. Han har nå tapt 3 uker på rad, og har de siste to ukene måtte shotte tran og bli pisket med en ledning. Kristoffer derimot har vunnet tre uker på rad, mens Phu safer seg hver uke inn til en andreplass. Vil du vite hvordan Sondre ble plaget igjen denne uken? Da må du høre på podcasten vel, men det an røpes at Sondre var skjorteløs i studio.

 

Spådommer uke 6:

 

Giants vs. Bears
    K P S
Packers vs. Ravens
K P S    
Bengals vs. Bills
K P S    
Lions vs. Browns
K S   P
Rams vs. Texans
S   K P
Raiders vs. Chiefs
    K P S
Panthers vs. Vikings
    K P S
Steelers vs. Jets
P   K S
Eagles vs. Buccaneers
P S   K
Jaguars vs. Broncos
    K P S
Titans vs. Seahawks
    K P S
Saints vs. Patriots
K P   S
Cardinals vs. 49ers
    K P S
Redskins vs. Cowboys
    K P S
Colts vs. Chargers
K P S    

 

Phu’s tippetips

Ukens tippetips er Pittsburgh Steelers borte mot New York Jets til 1,91 i odds på Unibet. Her har vi tro på at Steelers kommer sterkt tilbake etter sin etterlengtede bye week og får sin første seier for sesongen. Med Bell tilbake som running back er det garantert at bortelaget vil skåre flere touchdowns. Vi synes ikke Jets fortjener favorittstempelet selv med en sterk borteseier sist helg og et sterkt forsvar. Et annet tips er Jacksonville Jaguars med +26,5 poeng borte mot ligaens beste lag, Denver Broncos. Jaguars vil tape, men vi tror de vil klare å ikke tape fullt så mye og dermed slår “the spread”. Du skal ikke se bort ifra at Broncos hviler sin stjerne-QB Peyton Manning utover i kampen.

 

For å se Phu’s tips til alle ukens kamper kan du følge denne  linken.

 

Gi oss tilbakemelding på facebook eller @twitter.com/TouchdownSRIB

 

 

Siste podcaster

    Toppfoto: DRSPIEGEL14 på flickr

    Anbefalte artikler