Touchdown er klar for uke 7

This content has been archived. It may no longer be relevant

Uke 6 er over og kickoff til uke 7 er allerede gått.

Det begynte med en sterk Seahawks-kamp hvor de slo Cardinals 34-22 i Arizona. Marshawn Lynch fikk en neve skittles og gikk rett i “beastmode”. Han løp for over 90 yards og en touchdown, og løp regelrett over forsvarerne. Seattle-forsvaret nådde Palmer, Cardinals QB, hele 7 ganger, og viste nok en gang at de har et av de sterkeste forsvarene i ligaen. Seattle har nå vunnet fem kamper med kun ett tap. 49ers må vinne borte mot Titans på Søndag for å holde tritt med Seahawks.

Recap uke 6

Før uke 6 var det fire lag som hadde til gode å vinne en eneste kamp denne sesongen: New York Giants, Jacksonville Jaguars, Pittsburgh Steelers og Tampa Bay Buccaneers. Det var ett av lagene, Steelers, som klarte å dra i land en seier. De resterende lagene fortsatte den bedritne trenden. Steelers spilte borte mot et tafatt NY Jets-lag, og de reiste hjem med en 19-6 seier.

Jacksonville gjorde en hederlig innsats borte mot Denver Broncos, et av de beste lagene i ligaen. Før kampen var Jaguars den største underdogen i NFLs historie, og klarte å holde spenningen gjennom nesten tre omganger. De gikk til pause med en 12-14 ledelse til Broncos, og tapte til slutt 19-35.

Tampa Bay klarte å ha en ledelse 14-17 til pause hjemme mot Philadelphia Eagles, men snublet som vanlig i andre halvdel av kampen. De gikk til slutt på et tap med 31-20, og med det vil jeg ikke tro det er plass til for mange spikre i kisten til trener Greg Schiano. Giants’ uke 6-kamp fikk plass i forrige ukes nettsak, men det må fortsatt nevnes at Manning suger…masse.

LES OGSÅ: Touchdown ser frem mot uke 6

Det var tre ubeseirede lag ved starten av uke 6; ved slutt var det kun to som sto igjen. Denver Broncos gjorde lett match av Jacksonville. Det var spådd ny skåringsrekord i NFL, men det ble det ikke da Jaguars klarte å holde kampen mye jevnere enn forventet.

Kansas City Chiefs klarte også å holde seg ubeseiret etter en viktig divisjonskamp. De spilte hjemme mot et Raiders lag som ikke har imponert denne sesongen, noe de heller ikke gjorde denne uken. Chiefs seiret enkelt 7-24.

Da kommer vi til det laget som har mistet sin status som ubeseiret, New Orleans Saints. De møtte New England Patriots i New Orleans i det som viste seg å være en meget spennende kamp. Patriots gikk på sitt første tap i uke 5, og ville revansjere seg mot et godt Saints-lag. Saints virket til å ha seiren i lommen, noe spillerne viste ved  feiring, klemming og high-fives på sidelinjen. Patriots fikk ballen med 1.08 igjen i kampen, og ingen timeouts. De lå på dette tidspunktet under 27-23, så Patriots måtte ha en touchdown. Med 5 sekunder igjen fant QB Tom Brady WR Kenbrell Thompkins i end zone. Dermed var seieren i boks og Saints gikk på sitt første tap for sesongen.

For å få mer informasjon om uken som gikk kan du høre på vår podcast som er linket til i saken.

Predictions

Hver uke (foruten uke 1) spår Touchdown hvilke lag som vinner og hvilke lag som taper i den kommende uken. Den som har flest feil hver uke blir straffet på luften. Etter at Kristoffer tapte den første runden med spådommer har Sondre tredd frem i rampelyset som den store taperen. Han tapte 3 uker på rad, og har de siste ukene måtte shotte tran og bli pisket med en ledning. Kristoffer derimot hadde vunnet tre uker på rad. Den seiersrekken ble stoppet kontant,  Kristoffer tapte stort og måtte ta straffen sin. Sondre vant denne runden, og Phu safet nok en gang og tok andreplassen.

Hva skjedde så med Humphrey denne uken? Vår kjære deltidsvert Idar var med oss i studio, og han fikk æren av å bitch-slappe Kristoffer. Og han tok i, så det holdt. I podcasten hører du hvordan et skikkelig flathåndsslag skal høres ut. Kristoffer tok det som en mann!

Spådommer uke 7:

Seahawks
vs. Cardinals
 K P S
Buccaneers vs. Falcons
 K P S
Bears vs. Redskins
P S K
Cowboys vs. Eagles
K S P
Patriots vs. Jets
K P S
Bills vs. Dolphins
K P S
Chargers vs. Jaguars
K P S
Rams vs. Panthers
P S K
Bengals vs. Lions
P S K
49ers vs. Titans
K P S
Texans vs. Chiefs
P K S
Ravens vs. Steelers
K S P
Browns vs. Packers
K P S
Broncos vs. Colts
K P S
Vikings vs. Giants
P K S

Phus Tippetips

Tenkt å satse noen av dine hardt tjente penger? Da bør du sjekke ut Phu sine tippetips her.

Gi oss tilbakemelding på facebook eller Twitter @TouchdownSRIB

Podcast

Siste podcaster

    Anbefalte artikler