Sint onkel løp ut av studio

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det som i utgangspunktet skulle være en trivelig samtale om politikk mellom Vinterhagens programleder Olav Svarstad Haugland og Christians onkel Ole-Petter Krattbu, utviklet seg til en farse som er DNS verdig.

Kontroversielle synspunkter

Det var først da mikrofonene ble slått av at Ole-Petter Krattbu løp ut av studentradioens lokaler i raseri.

Hvorfor? Det vet ingen.

– Intervjuet gikk jo helt fint. Det var riktignok noen kontroversielle synspunkter han kom med, men jeg føler at jeg behandlet ham på en profesjonell måte, forteller Vinterhagens programleder Olav Svarstad Haugland til Vinterhagens reporter Christian Mikkelsen.

– Det kom som et sjokk, og jeg lar meg ikke lett sjokkere, fortsetter han.

LES OGSÅ: PREMIEREKLARE LIVSPARTNERE

Skuffa

Vinterhagen har ikke lykkes i å få en direkte kommentar fra Ole-Petter Krattbu, men Christian fikk en sint tekstmelding fra et ukjent nummer. Det tilhører mest sannsynlig hans onkel. I denne smsen sto det skrevet:

«Skuffa. Er rett og slett skuffa. Så for meg at det skulle være mer Holmgang-aktig. Litt sånn Per Ståle Lønning-gravende journalistikk liksom. Det var ikke i en vinterhage engang. Skuffa. Er rett og slett skuffa. Hilsen Ole-Petter Krattbu. Onkelen din.»

 

Hør intervjuet, og resten av sendinga i vår ferske podcast:

Siste podcaster

    Vinterhagen hører du hver mandag klokken 10 til 11 på Studentradioen i Bergen.

    Foto: Elisabeth Urdal

    Anbefalte artikler