La deg motivere av MotivaTor

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vinterhagen hadde gleden av å få coach og foredragsholder Tor Skjønberg Pettersen på besøk i studio. Han er  i Bergen for å promotore “Grip Dagen”-messen som finner sted på Wesselstuen fra 8.-9. april. Grip Dagen samler de beste foredragsholderne fra hele Norge, og ønsker å rette søkelyset mot hvordan bedriftsmarkedet kan dra nytte av ulike typer coaching og foredrag.

MotivaTor

Tor jobbet som regnskapsfører frem til 2011, men endret karrierevei i 2011 etter et opprivende samlivsbrudd. Det var nemlig etter gjentatte “turer ned i kjeller’n”, at han skjønte sitt egentlige kall i livet, nemlig å motivere. Med det ble hans alter ego født, “MotivaTor”. Som han selv sier etter sending; “noen ganger må man helt ned i kjeller’n for å kunne sette i gang sentralfyringa, og det er jo først da det blir varmt i hele huset. Det er et MotivaTor-sitat du kan ta i banken”. Det skorter altså ikke på smittende positivitet.

MotivaTor er også veldig opptatt av å vise fram det brede spekteret av talenter som er å møte på Grip Dagen-messen. I det siste har det nemlig vokst frem en hel horde av spesialiserte foredragsholdere, gjerne med snevre fokus og innenfor spesifikke tema. MotivaTor mener bedriftene burde få øynene opp for disse, og kanskje få en opplevelse av hvor nyttig et smalere fokus kan være. “Noen ganger finner man lettere det man leter etter med lommelykt, i stedet for å blende alle med flombelysning, ikke sant? Og det er jo helt mega!” Vi skjønner ikke helt, men lot likevel Tor få ramse opp noen up-and-coming foredragsholdere.

Generelle foredragsholdere

Bengtselig – Er du ofte litt forsiktig eller engstelig? Da kan Bengt, eller Bengstelig hjelpe. Motiverer skånsomt og hjelper deg gjennom dine problemer med varsomhet.

MorRoar – Hvorfor ikke ha det mer gøy og moro på arbeidsplassen? MorRoar har mange års erfaring som stand up-komiker på danskebåten, og gir deg vitser og inspirasjon til kontorlandskapet.

ImpulSiv – Må alt planlegges til punkt og prikke? Nei, sier Siv! Hvorfor ikke ta et møte ute i sola? Eller oppe på taket? Eller en baklengsdag? Spontanitet og lekenhet er to fine nøkkelord.

Familesammenkomst-sektor

KonfirmasJonathan – Hjelper familier og konfirmanter med å forberede seg til livet før og etter konfirmasjonen, og hjelper gjerne til med taler.

BegravElse – Begravelser kan være vanskelige. Hvorfor ikke få litt hjelp? Else har gode tips til taler og blomster, og snakker veldig lavt.

Skole-sektoren

KAaseri – Forskjellen på essay og kåseri kan ofte være vanskelig, men slapp av! Aase kan hjelpe. Det skal være vittig, men samtidig poengtert, og ingen er flinkere på faglige digresjoner enn KAaseri.

ISakprosa – Isak kan ingenting om fiksjon. Bare sakprosa. Om det så er hvordan man setter opp disposisjoner før saklige artikler, eller runder av et leserbrev, Isak kan det!

Drøft og grei Knut – Det er ofte mange negative konnotasjoner knyttet til det å drøfte. Eller “døvt og grei ut” som de kule kidsa sier. Knut gir deg gnisten tilbake!

MuHaMed matpakka – Kosthold er viktig, og det vet Muhammmed. Derfor starter han vært foredrag med “dere mu ha med matpakka!” Og folk de ler og ler, og så spiser de matpakka.

Vil du høre hele intervjuet eller ukens podcast? Hør det under da vel! Ikke bli skremt av at Leo er vikar for Olav, han biter ikke.

MotivaTor

 

Siste podcaster

    Anbefalte artikler