Kåring: penisformet mat

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hva sier vel “kom og ta meg” mer enn penisformet mat? For en sensuell aften med en du gjerne vil få til sengs kan det være lurt å begynne foreplayet allerede under middagen.

Mat, type penisformet, finnes det mye av, men det er ikke alltid så lett å vite hvilken som er den ideelle. Heldigvis er Grenseland her for å hjelpe ved å måle se(x)ks klassikere i tre kategorier: Smak, spisemåte og søl. Alle kategorier blir vurdert fra 1-6.

Agurk_redigertAgurk

En grønn klassiker. Pluss for størrelse, form og det faktum at den er sunn (noe som slår an hos mange jenter).

Smak: Karakter 5 – Mild og god smak, litt trekk for kjedsomhet. Her risikerer du i det minste ikke at daten din ikke liker maten, for hvem liker vil ikke agurk?

Spisemåte: Karakter 1 – Agurk spises nesten alltid i oppkuttet tilstand, noe som sender feil signal. De færreste gutter liker å tenke på kniver og eget underliv i samme situasjon, og i hvert fall i en seksuell kontekst.

Søl: Karakter 3 – Det blir sjeldent mye søl av agurk, og dette er kjedelig. Hvordan skal man ellers slikke sølet av hverandre? Til gjengjeld blir det heller ikke udelikat å spise agurk i selskap av den du prøver å forføre.
Totalt: 9 poeng

Banan_redigert

Banan

Kanskje den mest anerkjente penislignende maten. En fungerende eller oppbrukt metafor?

Smak: Karakter 3 – Mange liker ikke banan, noe som er en risiko. Kan fort gi assosiasjoner til barndommen, som for de færreste passer under foreplay.

Spisemåte: Karakter 6 – Spises som regel i hel tilstand, på en nesten uunngåelig seksuell måte. Dette setter fantasien i gang!

Søl: Karakter 2 – Lite søl og dessuten er bananskall ekkelt. Det hele kan også ende i en slapstick-katastrofe om skallet skulle ende på gulvet.
Totalt: 11 poeng

Baguette_redigert

Baguette

Fører det franske bakverket til french kissing?

Smak: Karakter 6 – Baguette er den fancy versjonen av den hverdagslige brødskiven, og den kan fylles med hva som helst. De fleste liker den, og assosierer den med luksus. Pass bare på at din utvalgte ikke har glutenallergi.

Spisemåte: Karakter 4 – Inntas ofte hel, men får noe trekk for størrelsen. Det er sjeldent sexy å se noen gape så stort de kan, for å så nesten kveles av at pusterøret blir blokkert av for mye mat.

Søl: Karakter 3 – Smuler ofte, men trekkes for mangelen på fuktighet. Det som er vått er av innlysende grunner også sensuelt.
Totalt: 13 poeng

Chili_redigert

Chili

Det sier seg selv at chili er hothothot. Trekkes litt for størrelsen.

Smak: Karakter 4 – Trekkes fordi det dessverre er mange som ikke er så glad i sterk mat. Likevel er dette en sensuell grønnsak som garantert øker temperaturen.

Spisemåte: Karakter 4 – Meget sexy om de involverte tør å spise hele, men brukes som regel i oppkuttet tilstand.

Søl: Karakter 5 – Sterk mat setter i gang blodsirkulasjonen, og gir derfor rødere og fyldigere lepper. Et kyss etter inntak gir et ekstra “sting”. For lite søl for full pott.
Totalt: 13 poeng

Is_Redigert

Is på pinne – Testens vinner

Undervurdert godsak som passer oftere enn bare på 17. mai.

Smak: Karakter 6 – Det finnes uendelig mange typer, farger og fasonger. Med andre ord en for enhver smak.

Spisemåte: Karakter 6 – Spises alltid uoppdelt, og involverer alltid slikking, suging og småbiting. Prøv å unngå å bite for mye for maksimal sensuell effekt.

Søl: Karakter 5 – Avhengig av hurtighet, men kan produsere mye drypping. Trekkes fra sekseren fordi man under store mengder inntak kan få nummen tunge, noe som kan senke kvaliteten på for eksempel kyssing.
Totalt: 17 poeng

srib_grenseland_polse

Grillpølse

En mattype du ikke kan unngå å forbinde med det mannlige underliv. Pluss for realistisk farge.

Smak: Karakter 3 – De fleste liker vel pølser, men kjedeligere mat skal du lete lenge etter. Trekkes også for innholdet (MUK, fett og tarmer), som definitivt vil ødelegge den seksuelle stemningen om dette skulle komme opp under middagssamtalen.

Spisemåte: Karakter 3 – Pølser spises som regel på to måter: I brød/lompe eller med kniv og gaffel. I første tilfelle blir penisformen gjemt. I alternativ to kommer problematikken med kniver inn i bildet (se avsnittet om agurk).

Søl: Karakter 2 – Lite søl annet enn potensielt fettede fingre og ketchup på skjorta. Ikke ideelt.
Totalt: 8 poeng – Testens taper

På tross av å være testens taper er det mye interessant om pølser. Hør hele Grenselands pølsesending her.

Foto: Silje Bredby

 

Anbefalte artikler