Tættis på pænis

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens tema omhandler noe vi alle har, men ukens utfordring går ut på noe som de aller færreste vil gjøre. Tema er underliv og utfordringen blir å sende den egentlig ganske sjenerte Thomas undercover. Han skal forhøre seg om priser, trender og muligheter man har dersom man vil ha en tatovering på sin penis. Dekkhistorie: Jusstudent som ikke ønsker synlig tattis

oppmanning
– Baller må gro for at penis ska få tattoo

Bare de to øverste hudlagene

Det er fullt mulig å tatovere sin penis dersom dette er ønskelig. Dette fikk Thomas erfare fra den blonde sjarmerende kvinnen i tyveårene som tross profesjonell holdning ikke ville nærme seg hans edle sabel med sin blekkfylte nål.
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/03/Grenseland-Ukas-Utfordring-Tættis-på-pænis-Thomas.mp3]

Den verste utfordringen noensinne

Hva er “Ukas utfordring”? På tross av det selvforklarende navnet, kan det være kjekt å få det forklart en gang for alle. I ” Ukas utfordring” blir en av Grenselands innbyggere, hver uke, utfordret til å gjøre noe som har med ukas tema å gjøre. Etter å ha spilt av resultatet for resten av innbyggerne, skal så deltakerens gjennomføring bli vurdert på en skala fra 1 til 10. Alle poengene telles opp, og mot slutten av semesteret må innbyggeren med færrest poeng gjøre den verste utfordringen som noensinne har blitt gjort.

Få med deg resten av Grenselands utfordringer:

Bjørnen sover

– Are you gonna wear that?

Silje VS. Hundene

P.s.: Au! Tattoo & Piercing var desverre stengt, så her har vi ikke vært.

Vil du vite hvor mange poeng Thomas fikk? Sjekk ut podcasten:

Siste podcaster

    Anbefalte artikler