Silje vs. hundene

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne uken startet Grenseland med sin helt nye internkonkurranse ”ukas utfordring”, og den første som skulle ut i ilden var Silje.

– Du trenger ikke være rakettforsker

I tråd med ukas tema, kjæledyr, fikk Silje i oppdrag å ta med tre viltre hunder ut på tur, for så å dusje dem når de kom hjem igjen. Utfordringen høres for mange koselig ut, men for en hundehater som Silje, var tonen en annen.

– Jeg vil bevise en gang for alle at man kan være en hundehater, og likevel ta vare på tre hunder. Man trenger ikke akkurat være hjernekirurg eller rakettforsker, uttalte hun før utfordringen var i gang.

Silje må plukke opp hundeekskrementer
Silje må plukke opp hundeekskrementer

Vil du høre hvordan det gikk? Hør hele reportasjen under:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Hundepasser_full.mp3]

Den verste utfordringen noensinne

Hva er “Ukas utfordring”? På tross av det selvforklarende navnet, kan det være kjekt å få det forklart en gang for alle. I ” Ukas utfordring” blir en av Grenselands innbyggere, hver uke, utfordret til å gjøre noe som har med ukas tema å gjøre. Etter å ha spilt av resultatet for resten av innbyggerne, skal så deltakerens gjennomføring bli vurdert på en skala fra 1 til 10. Alle poengene telles opp, og mot slutten av semesteret må innbyggeren med færrest poeng gjøre den verste utfordringen som noensinne har blitt gjort.

Vil du vite hvor mange poeng Silje fikk? Sjekk ut podcasten:

Siste podcaster

     

    Anbefalte artikler