Valentines er kleint

Idag er det valentine, og derfor måtte vi i Pøbb dedikere en hel sending for å feire kjærligheten og alt det rundt.

Studio var enstemte i at valentine egentlig er en skikkelig klein greie. Kanskje var denne meningen noe farget av at ingen av oss hadde en date til kvelden, men det blir bare spekulasjoner. Nicolai var aller tydeligst på hva han mente om kvelden og kjærlighet generelt, da han fortalte om hvordan han klarte å vri seg unna hele valentines day ved å hoppe mellom tidssoner. Lurt påfunn, Nico!

Temperaturen i studio steg betraktelig, da vi kom inn på det touchy emnet om kjærester og Facebook.

Pøbb-gutt Anders, den eneste med kjæreste, ble stilt spørsmål om hvorfor man i huleste skriver et hjerte på wallen til hverandre.

Er det slik at man har behov for å vise at man er skikkelig gode kjærester til alle andre, eller er motivasjonen en helt annen?

Utførlig etterforsking hadde vist at Anders selv var skyldig i slike handlinger, og han ble naturlig nok litt satt ut da han ble konfrontert med denne undersøkelsen. Kanskje var diskusjonen til ettertanke for vår kjære venn.

Vi hadde også storfint besøk av Vilde, som ble satt i en vanskelig situasjon da hun måtte velge å gå på date med en av oss. Hun valgte til slutt Jonas, som virket fornøyd med utfallet etter sending. Til slutt var det kåring av kjærlighetssdikt med Vilde nok en gang som dommer. Nicolai stakk av med seieren i en konkurranse preget av svulstige klisjeer og kleine kjærlighetserklæringer.

Fikk du ikke med deg Pøbb-guttas kjærlighetsdikt? Hør hele seansen nedenfor:

Vi i PØBB håper alle får en strålende Valentine’s Day!

Enten du feirer alene eller med den du er glad i.

(Og til Anders: <3)

Anbefalte artikler