Bergen e’kke no’ for oss

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vi er nettopp ferdig med sending, blikkene hos Pøbb-gutta er fylt av lettelse og mild frykt. “Gikk dette bra?”, “Faen, jeg var ikke morsom nok”, “Men shit, det gikk jo konge da!” var de umiddelbare reaksjonene. Jeg slanger meg innpå Anders, en av Pøbbs fremste bidragsytere og dagens andre sidekick. Han ser litt panisk ut, men har likevel et selvsikkert smil rundt munnen.

– Er du fornøyd?

– Dritfornøyd.

– Hvorfor?

– Fordi alt gikk smud og jeg fikk drikke pils allerede klokken ti.

– Hva gikk mindre bra?

– Teknikken satt ikke alltid, vi var litt nervøse og rotet litt noen ganger. Det er vel det.

Nikolai skyter inn at det ikke er bare bare å være på radio.

Takk for innspillet, Nikolai.

Jeg takker for intervjuet og ser Anders gå ut av studentradioens lokaler, full av fornyet håp om at Pøbb er her for å bli.

Som sagt hadde de premiere torsdag 7. februar. Før vi visste ordet av det, ble sendingen dedikert til å underbygge motsetningsforholdet mellom Oslo og Bergen. Ting ble sagt på direkten – ting vi angrer grovt på.

Vi i redaksjonen vil gjerne dementere påstanden om at bergensere er “rotter”. Etter nærmere undersøkelse, viser det seg at dette ikke stemmer. Sorry.

I forbindelse med dette, lagde vi en remix av Razikas “Oslo”. Deres uhemmede dissing av tigerstaden har stått ubesvart altfor lenge. Endelig er det på tide at hovedstadens misjonærer sprer kvalme om vestlandets stolthet – Bergen.

Ett keyboard og tre amatører senere ble dette resultatet.

Kommer snart til Spotify!


Til slutt vil vi takke alle som hørte på vår første sending, og ikke minst til de som sendte inn meldinger! Vi var  litt nervøse før og under sending, og det hjalp med god støtte fra våre kjære lyttere.

Vi gleder oss allerede til neste sending, samme sted, samme tid! 14. februar, klokken 10 til 11.

Mvh,
Pøbb-redaksjonen

(We <3 Bergen)

Anbefalte artikler