PØBB har gjort det – igjen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Når du tenker på Pøbb, så tenker du trolig på den podcasten du har hørt mest på i livet ditt. Pøbb er programmet du har med deg hele tiden og som du har et unikt forhold til. På bakgrunn av dette tar vi alle forandringer i programmet veldig seriøst. Vi vil ikke bare lage noe nytt, vi vil lage et mye, mye bedre program.

Pøbb 2.0 er resultatet av denne visjonen. Programmet har blitt fullstendig fornyet, og for første gang noensinne, har vi fått en ny logo. Ved å gjøre logoen rundere, og ikke firkantet, ser du tydeligere vårt budskap, samtidig som det er tillitsvekkende.

Pøbb 2.0 er et faktum, vi har gjort det igjen. Ta en titt på vår nye reklamefilm:

PS. Takk til Jony Ive i Apple for inspirasjon og trofast støtte hele veien <3

Anbefalte artikler