Hurra, Anders Baasmo Chrsitiansen fyller år!

Anders Baasmo Christiansen er utdannet ved Statens teaterhøgskole og har siden han ble uteksaminert våren 2000 gjort mye for norsk skuespill. Han har både gjort store roller på teaterscenen samtidig som han har gjort store roller i spillefilmer og tv-serier. I 2012 portretterte han Herman Watzinger i den oscarnominerte spille filmen om Kon Tiki. Studentmorgen benyttet også anledningen til å høre hvordan Christiansen opplevde oscarnominasjonen.

Vi startet dagen til Anders med bursdagssang og applaus, noe som ble godt motatt.

For tiden jobber Anders Baasmo Christiansen  med å sette opp Anton Tsjekhovs “Onkel Vanja”  på nationaltheatret. Tilfeldighetene slo til og 29. januar ble også Anton Tsjekhov født.  Christiansen har altså celebert selskap på sin  bursdag.

Hør hele intervjuet under;

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/intervju-anders-baasmo.mp3]

Anbefalte artikler