– Are you gonna wear that?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ukens tema er disse små, irriterende, til tider ubrukelige, men delvis fantastiske menneskene vi med utovertiss deler planeten med; jenter!

I den anledning skulle Jostein, eller Jostine, i ukens utfordring kjenne på det å være hunkjønn i klesbutikk. Sett bort fra rent fysiske hindringer, det være seg generell bredde, skulle Jostein oppføre seg så kvinnelig som overhodet mulig. Dekkhistorien var en fiktiv fest på kvarteret med Shemale-tema.

Twisted

bilde

Butikkvalget var lett! Det fallt på Twisted sister i Nygårdsgaten. Her møtte han en gråhåret og middelaldrende mann. Som var hjelpsom, men skeptisk til Jostines valg av antrekk.

Vil du høre hans reaksjon?

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Jostein-på-Twisted.mp3]

-Difficult one!

Silje var også med i butikken og latet som hun ikke kjente denne merkelige transvestitten. Hun var så heldig å få et par ord med den hjelpsomme mannen etter Jostein var gått:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Difficult-one.mp3]

bilde(3)bilde(2)bilde

    På Carlings var det mulig å få prøve på klær. Flinke ekspeditører hjalp til å finne plagg med god stretch.

Den verste utfordringen noensinne

Hva er “Ukas utfordring”? På tross av det selvforklarende navnet, kan det være kjekt å få det forklart en gang for alle. I ” Ukas utfordring” blir en av Grenselands innbyggere, hver uke, utfordret til å gjøre noe som har med ukas tema å gjøre. Etter å ha spilt av resultatet for resten av innbyggerne, skal så deltakerens gjennomføring bli vurdert på en skala fra 1 til 10. Alle poengene telles opp, og mot slutten av semesteret må innbyggeren med færrest poeng gjøre den verste utfordringen som noensinne har blitt gjort.

Vil du vite hvor mange poeng Jostein fikk? Sjekk ut podcasten:

Siste podcaster

    Anbefalte artikler