Topp 5 dårlige grunner til å ta abort

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det er ikke sjelden unge jenter rundt om i Norge må sitte og tisse på en pinne, for å så vente i noen nervepirrende minutter på et resultat som kan endre alt. Kanskje befinner du deg i denne situasjonen bare noen uker etter en fuktig natt på byen. En kveld som resulterte i en one-night-stand du ikke har hørt noe fra, etter du måtte gå den skamfulle turen hjem søndag morgen.

Fortvil ikke! Grenseland har laget en liste over de 5 dårligste grunnene til å ta abort, som kanskje kan hjelpe deg i å vurdere om din grunn er god nok.

Å føde gjør vondt!

Du har garantert hørt mange historier om fødsel takket være alle mammabloggerne der ute, og du har garantert også hørt noen grufulle. Vi hører skrekkhistorier om kvinner som revner og må syes igjen uten bedøvelse, men det gjør ikke noe fordi du har så vondt at du ikke merker det engang. Vi bruker også dette med at kvinner må føde som et våpen hver gang en mann tenker tanken på å klage over noe og har med andre ord fått det inn med teskje.

Vi i Grenseland har da besluttet at dette ikke er en god nok grunn til å ta abort, og det blir dermed dårlig grunn nummer 5 på listen vår. Det finnes bedre måter å løse dette problemet på, som for eksempel å ta keisersnitt selv om dette kan skade barnet. Men ærlig talt, om du vurderer abort i frykten for å måtte føde, så kan du vel ta den sjansen.

Du er ikke gift!

At du ikke er gift er i dag ikke en grunn til å ta abort, med mindre du bor på Sørlandet. Før var dette kanskje et problem ettersom du kunne falle utenfor samfunnet, men i dag er det helt normalt å ikke en gang vite hvem barnefaren er. Med mindre du bor i en kjempekristen bygd helt sør i Norge eller et konservativt land i midtøsten, er dette en veldig dårlig grunn til å ta abort.

Dermed ender dette som nummer 4 på listen over topp 5 dårlige grunner til å ta abort.

Du får deg ikke noe når du er gravid!

Som nummer 3 på listen finner du “Men jeg får meg jo ingen one-night-stand om jeg er gravid”.
At du ikke kan gå ut på byen å drikke deg dritings for å så bli med noen hjem, (som sikkert er grunnen til at du ble gravid) er ikke en god nok grunn til å ta abort. En nesten bedre grunn til å ta abort om du ikke får deg noe som gravid, er at du kanskje ikke ser like attraktiv ut rett etter en fødsel. Vi snakker selvfølgelig om strekkmerkene, de ekstra kiloene du har lagt på deg og selvfølgelig en vagina som er litt viere enn den burde være.

Men dersom du er desperat nok til å ta abort over en grunn som dette har vi løsningen til deg, det er nemlig mennesker der ute som tenner på gravide kvinner. Ta deg en tur på sider som nakenprat og se over hvilke muligheter du har. Du får garantert svar fra noen kåte griser som tenner på dette.

Det finnes fortsatt håp! (Foto: Nrk.no)
Det finnes fortsatt håp! (Skjermdump av nrk.no)

Men jeg har jo bursdag snart, og jeg må jo drikke da!

Hvis dette er en god nok grunn for deg så anbefaler vi deg å ta abort, du er jo åpenbart ikke oppegående nok i hodet til å oppdra et lite barn! Som nevnt over er nok alkohol en medvirkende del i situasjonen du nå befinner deg i. Å ta abort for å kunne drikke på bursdagen din får en verdig andreplass som en av de dårligste grunnene til å ta abort.

Men bikinisesongen begynner jo snart!

Det at bikinisesongen er rett rundt hjørnet har blitt kåret til den dårligste grunnen til å ta abort på Grenselands topp 5-liste. Det finnes da håp om å se bra ut både under og etter svangerskapet, men da må du selvfølgelig vende om hele livsstilen din og leve som fotballfrue. Du burde helst starte en blogg om det å bruke hele dagen din på å trene, spise supersunn mat og ta bilder av deg selv slik at du kan blogge om det etterpå.

Hvis du ikke fikk med deg hele abort-sendingen til Grenseland kan du høre den her.

Siste podcaster

    Anbefalte artikler