Aidsherpes og spaghettispy

This content has been archived. It may no longer be relevant

Ett av Grenselands medlemmer hadde under forrige sending et såkalt illebefinnende. Det viste seg verken å være aids, herpes eller aidsherpes. Heldigvis.
Anledningen har derfor aldri vært bedre til å snakke om sykdommer. Som et resultat av Tonjes fravær fikk vi besøk av Kukleif, som vanligvis heter Marius.

Byllestrikk
I denne sendingen kan du høre Kukleif snakke om den sommeren han ble matforgftet på Burger King, og hvordan han drastiske gikk ned 32 kg kun ved hjelp av oppkast. Og nei, han hadde ikke anoreksia.

I tillegg får du høre at vi fikk inn et lytterbrev om blødene og pulserende hemoroider. Karianne, Erling og Kukleif/Marius har tatt på seg legefrakken og prøver å hjelpe stakkaren med tett rumpehull. Forslagene er mange. Visste du for eksempel at du kunne ta en strikk rundt byllen? Ifølge Erling vil den da løsne av seg selv. Om du syns det er ekkelt eller smertefullt å gjøre det selv, kan du eventuelt spørre noen i kollektivet ditt. Om det er verdt et forsøk får du dømme selv.

Tips og triks
Avfalne hemoroider har mange bruksområder. Om du hater noen, kan du for eksempel putte dem i drinken deres – med ølbriller på kan de lett forveksles med oliven.
Ærlige Erling dukker også opp, og i sendingen får du høre om hans problem med grus i tunnelen og hans konfrontasjon med legen.

Under kan du høre et klipp fra lytterbrevet og podcasten, som også er tilgjengelig på iTunes.

Lytterbrev:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Grenseland-Sjukdomspesial-LESERBREV.mp3]

Podcast:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Grenseland-Sjukdomspesial-PODCAST.mp3]

Grenseland kan du høre på Studentradioen i Bergen, hver onsdag fra 10.00-11.00.

Vi høres i Grenseland!

Anbefalte artikler