Høgskolerevyen, Ikke bare for lærere

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det har vært et brennende engasjement hos studentene som har vært med på revyen i år, forteller revysjef Jørgen Rusten Nanbjør og nestleder Gøran, Studentmorgen. Det har til sammen vært rundt 40 studenter som har jobbet hardt og iherdig, for å få på plass showet, der 15 av dem står på scenen.  Fra oktober til januar har disse studentene jobbet 3-4 ganger i uken. Deretter har de holdt på med øving nesten hver dag. Resultatet er en revy som bærer høy kvalitet. Jørgen og Gøran forteller at mange har måttet gå i kjelleren i løpet av perioden for å hente energi når de har jobbet med revyen.

Ikke bare for lærerstudenter

Fra gammelt av har dette vært en lærerrevy, men nå er den åpen for alle som går på høgskolen.
Det er ikke så mange som er klar over at alle fra høgskolen kan være med. Alt fra byggingeniør- til radiografstudenter er velkommen

Fremmedfolk i byen

Revyen handler om en typisk østlandsjente som lander i Bergen, og vi får følge hennes studieløp der. Gjennom studietiden møter hun blandt annet på problemer med jobbsøknad og kjærligheten. Jørgen lover en god historie som rører deg, og mye morsomt som vil gi deg latterkrampe. Han lover også brownies og saft i pausen.

“Slapp av, glem alle hverdagsproblemer. Nyt en 2,5 time forestillingen med latter, brøl og koselige referanser til studenttilværelsen i Bergen.”

Sted: I aulaen på lærerhøgskolen, på Landås (Buss: 2, 3, 12 og 25)
Tid: 19:00
Priser:
Voksen: 150kr
Student: I døren 100kr/ På nettet 110kr
Barn: 80kr
Her kan du kjøpe billetter!
PS: Husk studentlegg

Anbefalte artikler