The Ultimate Fighter får konkurranse

This content has been archived. It may no longer be relevant

MMA-fans verden over har ventet lenge, og endelig har Bellators realityserie om MMA fått både tidsramme og trenere. “Fight Master: Bellator MMA” ligger an til offisiell premiere på tv-kanalen Spike TV i sommer. Dette bekreftes fra både Spikes president Kevin Kay og Bellators administrerende direktør Bjorn Rebney.

Trenerne

Serien vil omhandle 32 utøver i weltervekt fordelt over fire lag. Trenerne vil være tidligere belteholder i UFC Frank Shamrock, tidligere belteholder i Bellator Joe Warren, verdenskjent trener Greg Jackson, og Captain America i egen person, Randy Couture (sistnevntes samarbeid med Bellator har vakt sterke reaksjoner fra UFCs president Dana White). Utøverne vil bo og trene sammen, og Couture er positiv til tilskuddet:

 

– “Spike had the balls to put this on television (with The Ultimate Fighter”), and that changed the landscape for the better. Now we have an opportunity again with Spike to create more opportunities for more fighters,” sa han på pressekonferansen da serien ble annonsert.

Skiller seg ut

Realityserien velger imidlertid ikke samme format som The Ultimate Fighter – snarere gjør de alt motsatt. Utøverne vil selv kunne velge hvilket lag de vil være på, samt selv velge hvem de vil møte i kamp.

– “As the fighters control their own destiny, they will need to utilize strategy in and out of the cage if they want to succeed and advance each week,” sa Sharon Levy, visepresident for serieavdelingen i Spike TV.

Utøverne vil konkurrere om en plass i Bellators weltervekt-turnering denne høsten.

Flere nye serier

Spike TV annonserte også på tirsdag et flereårs partnerskap med Randy Couture som inkluderte flere produksjoner. I tillegg til “Fight Master” har Spike TV gitt serien “MMA Rescue” grønt lys, en serie som skal rydde opp MMA-gymmer i USA i kjent Gordon Ramsey-stil. Premieredato for dette programmet er ennå ikke klart.

Hør MMA-Revyen diskutere Fight Master og mye mer i ukens:

Siste podcaster

    Norges første nyhetsmagasin om MMA, sender hver onsdag mellom 21:00 og 22:00.

    Anbefalte artikler