Post leverer fortsatt

This content has been archived. It may no longer be relevant

Den karismatiske sangeren og låtskriveren Robert Post, fikk i 2005 en kickstart på sin karriere som popartist!

Med det selvtitulerte albumet og sangen ”Got none” tok han albumlistene i Europa med storm, og landet blant annet tittelen “Record of the week” hos Storbritannias største radiokanal. Kritikerne roste albumet og sammenlignet det med en herlig blanding av The Beatles, Rufus Wainwright og Neil Young.

Åtteåring på skarptrommer

Det hele startet da Robert som åtteåring fikk bruke skarptromme. Dette var en god måte å bli introdusert til musikk på. Etter noen knappe måneder var trommestikkene knekt etter flittig bruk, og Post satset for fullt på musikken. Mange år har gått og artisten fra Ålesund  ser nå frem mot et strålende 2013. Han er om dagen i studio for å spille inn sitt nye album, som han selv beskriver som mer ”nedpå” enn debutalbumet.

 

”Dette å strebe etter en internasjonal megahit på radio, er ikke lenger noe å trakte etter” sier Post, og legger til at han er mer interessert i å spille for større live-publikum.
Det ser det ut til at han er godt i gang med. Post har allerede rukket å spille under flere store festivaler, deriblant Øyafestivalen som arrangeres i Oslo hver sommer. Til høsten skal Robert Post turnere landet med sitt nye album, som ifølge ham selv passer godt til årstiden. Post tok seg tid til å spille en sang fra det kommende albumet da han var gjest hos Studentmorgen torsdag 7.februar.

Låta ”Without a shield” kan du høre under, og liker du det du hører kan du ta turen på Kvarteret i kveld der Post skal gå på scenen klokken 22.00 sammen med Dandylion.

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Robert-Post-Without-a-shield.mp3]

Hør det fullstendige intervjuet med Robert Post her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/02/Intervju-Robert-Post-Studentmorgen-torsdag.mp3]

Anbefalte artikler