Heavy metal og tidsklemma

This content has been archived. It may no longer be relevant

I første del av intervjuet med Kirk Windstein fikk du høyre om korleis det er å komme frå New Orleans, ein by med gamle musikktradisjonar, samt korleis det var å turnere med Pantera på 90-talet. Denne veka gir vi deg del 2, og Kirk greiar ut om sitt forhold til klassisk heavy metal og klassisk rock. Alle band vert påverka av sine forfedre innan rocken. Kirk er ein mann som ofte vert spurt om sitt forhold til dei gode gamle, og som gang på gang viser at han kanskje er litt over snittet interessert i dei gode gamle banda frå 70- og 80-talet.

“Its a twofold issue. Part of it is beacause it’s what i grew up on, and the other thing is that i find it hard to find new bands that i really enjoy…the classic bands like Priest, Maiden, Motörhead that are still around, are the greats of today.”

Windstein slo først igjennom med nettopp Crowbar, men har i ettertid vore innvolvert i ein del ulike prosjekt, som Down, Kingom of Sorrow og Valume Nob. Dette er ein situasjon som mange musikarar kan kjenne seg igjen i, men korleis er det å måtte fordele tida si på fleire band?

“Sometimes I run into trouble, but i normally just ask Phil [Anselmo] way ahead, and if Phil gives me the thumbs up, i book it.”

Høyr del 2 av intervjuet med Kirk her:
[Audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/01/Crowbar-Intervju-Del-2-TH-FuzZ.mp3]

Og slik ser det ut når Crowbar spelar live:

Fuzz gir deg den beste og nyaste musikken innan rock, metal og punk, kvar Onsdag, frå 13-14, på Studentradioen i Bergen.

Siste podcaster

     

    Hovudbilete: Peter Troest

    Anbefalte artikler