Deadmau5, Tiësto, David Guetta – Lyder navnene kjent?

This content has been archived. It may no longer be relevant

 

De fleste av oss hører på musikk hver eneste dag, det å høre på musikk kan i flere tilfeller assosieres med avslapning, trening eller fest – bare for å nevne noe. Mitt spørsmål til deg som leser er om du er interessert i musikk og gjerne innenfor sjangeren elektronika. Kanskje har du i tillegg en liten drøm om å jobbe i radio? Vel, da er bør du lese videre.

Frisk Fredag, et elektronisk musikkprogram på Studentradioen i Bergen (SriB) søker nå etter nye medarbeidere. Nå tenker du kanskje at dette ikke er noe for deg, for det å snakke på radio virker veldig skummelt. Men vet du hva, det er faktisk ikke så skummelt som man skal ha det til, og man trenger heller ikke å ha en guddommelig stemme for å være med.

Hver fredag kveld mellom 21:00-23:00 tar Stian (radiovert for programmet) for seg helt ny musikk innenfor elektronikasjangeren, og hovedpoenget er først og fremst å underholde hele norges lyttere med den ferskeste, nybakte og deiligste musikken. I tillegg har programmet stort underholdningsnivå med konkurranser og småpreik. Nå spør du kanskje deg selv, men er det noen spesielle personer man søker etter? Først og fremst er det ingen spesielle personer som søkes, men det er dog et krav om at du er interessert i elektronisk musikk.

Når det gjelder generelt om verv til SriB må man være villig til å sette av 6-10 timer i uken på forbredelser, men dette er en liten pris å betale for alle de godene SriB kan gi tilby. Her kan vi nevne i “fleng”, men kanskje du har lyst til å dra på Øya festivalen gratis, eller kanskje få et pressepass til konserter? Og det beste av alt, SriB er en kjempegod døråpner dersom man har et ønske om å jobbe i radio senere i livet.

Nå sitter du kanskje igjen med en følelse av dette virker interessant, og om du gjør så er det ikke annet å gjøre enn å ta kontakt. Offisielt er nå opptaket til SriB stengt for semestret, men dersom du kunne tenkte deg å bli med i Frisk Fredag er du hjertlig velkommen.

For ytteligere informasjon og spørsmål kan du kontakte meg (Stian) personlig.

Epost: stian.engronningen@gmail.com
Facebook: Stian Engrønningen

Eventuelt kan du bare ta turen opp i SriB sine lokaler, du finner oss i tredje etasje på studentsentret.

Sjekk også ut den nye låten til Carl Louise og Martin Danielle (CLMD) – Falling like Angels

 

Anbefalte artikler