Last Song Standing – SHM vs. Zedd

This content has been archived. It may no longer be relevant

Fredag 09.11 var det klart for nok en duell, og denne uken står duellen mellom Swedish House Mafia og Zedd.

Kort om konkurransen. Last Song Standing er en konkurranse som handler om å stå lengst på tronen, nesten som “kongen på haugen”. Hver uke går to sanger i duell mot hverandre og den sangen som får flest stemmer, vinner. Fredag fikk SHM og Zedd en stemme hver, og får derfor ut i duellen med likt utgangspunkt. Men konkurransen er ikke over etter sending, nei den foregår helt frem til neste sending (fredag), så her kan alt skje. Så langt i konkurransen har SHM slått ut disse låtene:

– Wolfmother  – Woman (Valgt av Vegard Sande)
– Benny Benassi – Still Alive (Valgt av Sindre Larsen)

Totalt har Swedish House Mafia sanket to poeng i konkurransen, og nå jakter de sitt tredje poeng. Men kan “winning-streaken” nå ta slutt?

I denne ukens duell står det altså mellom SHM og Zedd, og her kan du påvirke resultatet ved å stemme. Begge låtene er sendt inn av lytter som har hørt på Frisk Fredag, og du kan faktisk også gjøre det samme. Hvordan?

Besøk Frisk Fredag sin facebookside, og send meg en melding med DIN ønsket låt og en begrunnelse. Hva kan du vinne? Vel, trenger jeg å si mer enn en heftig JULEGAVE fra Frisk Fredag. Så har du lyst på en spennende og underlig julegave, en gave du ikke vet hva inneholder?

BLI MED I KONKURRANSEN NÅ!

 

Nedenfor kan du høre konkurransen fra fredag 09.11:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Last-Song-Standing-09.11.mp3]

Stem også på den sangen du mener bør gå videre i konkurransen:

[poll id=”9″]

(Du kan stemme helt frem til neste fredag 16.11, så her kan alt skje).

Husk også at du kan delta i konkurransen, hvem vil vel ikke ha en mystisk julegave til jul?

Lykke til!

Anbefalte artikler