Calamari Tuesday

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vel, dersom du nå ikke er vandret i det elektroniske musikkmiljøet vil du antagelig ikke ha peiling, og heller da ikke bry deg. Før du nå klikker “back”, velg heller “like” og les videre.

Alle kjenner navnet

Jonathan Gooch, mer kjent under artistnavnet Feed Me, er en drum&bass-, electro house- og dubstep-produsent samt DJ fra Hertfordshire. Feed Me har gjennom de siste årene stadig fått mer oppmerksomhet og alle, det vil si “oss blodige tilhengere av elektronisk musikk”, kjenner til navnet. Feed Me har stått for mye av æren for hvordan drum&bass og dubstep har utviklet seg de siste årene, mye takket være hans eksperimentelle nysjerrighet. I tillegg har Feed Me også arbeidet med flere store navn som Muse, Wale & Lady Gaga, Timbaland, Nero, Chase & Status og Gorillaz.

Calamari Tuesday 

Calamari Tuesday ble utgitt 14.oktober av det nye plateselskapet Sotto Records. Egentlig skulle Calamari Tuesday komme ut i september, men ble utsatt til oktober grunnet logistikkproblemer hos utgiver. Dette førte midlertidig til flere klaget både på Twitter og Facebook, – folk hadde tydeligvis gledet seg. Da albumet endelig kom ble det en stor ‘hype’ der Feed Me lovet en spennende musikkreise fra sinnet til bevegelse.

I et intervju med EDMTunes beskriver Feed Me albumet slik: “This is my first full-length album. It represents a journey through various styles of music, two years of intensive touring around the world in a variety of incredible locations, and the construction of my live show and imaginary friend, from sketches into tangible reality”.

Vi i Frisk Fredag vil analysere dette albumet, låt for låt på sendingen i kveld. Har du derimot ikke hørt om Frisk Fredag, vel da kan jeg veldig enkelt fortelle deg at du virkelig har gått glipp av noe – særlig om du elsker elektronisk musikk. Frisk Fredag sendes hver fredag 21:00-24:00 LIVE og vi serverer deg den beste vors- og festmusikken. Du trenger aldri mer å argumentere for og mot sanger på Spotify.

Calamari Tuesday – Sporliste

Feed Me – Orion (Original Mix)
Feed Me – Death By Robot (Original Mix)
Feed Me – Lonely Mountain (Original Mix)
Feed Me featuring Tasha Baxter – Ebb & Flow (Original Mix)
Feed Me – Rat Trap (Original Mix)
Feed Me – Dazed (Original Mix)
Feed Me featuring Yadi – Ophelia (Original Mix)
Feed Me – In The Bin (Original Mix)
Feed Me – Chinchilla (Original Mix)
Feed Me – Fiasco (Original Mix)
Feed Me & Crystal Fighters – Love Is All I Got (Original Mix)
Feed Me – Short Skirt (Original Mix)
Feed Me – No Grip (Original Mix)
Feed Me – Onstuh (Original Mix)
Feed Me – Last Requests featuring Jenna G (Original Mix)

Få en smakebit på Feed Me her med “Rat Trap”;

(Toppfoto: Feed Mes offisielle nettside)

Anbefalte artikler