Last Song Standing – Swedish House Mafia vs. Benny Bennasi

This content has been archived. It may no longer be relevant

Konkurransen “Last Song Standing” har nå holdt på i tre uker på programmet Frisk Fredag. Fredag 02.11 var det klart for nok en duell, nå mellom Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child og Benny Bennasi  – Still Alive. Har du ikke fått med deg de tidligere duellene? Her skal du få et tilbakeblikk.

Last Song Standing startet for tre uker siden, den første duellen var mellom Stian (programleder for Frisk Fredag) med Schoolboy – Aftershock og Vegard (programleder for Studentmorgen Onsdag) med Wolfmother – Woman.

Hør den første duellen nedenfor:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Frisk-Fredag-Last-Song-Standing-Uke-42.mp3]

Duellen stod altså mellom disse to låtene i den første runden:

Schoolboy – Aftershock

Wolfmother – Woman

I denne duellen gikk Wolfmother tilslutt seirende ut, og gikk derfor videre i konkurransen. I den neste runden ble Wolfmother – Woman utfordret av Swedish House Mafia ft. John Martin – Don’t You Worry Child. SHM var en innsendt låt fra Jørn, en fast lytter av Frisk Fredag. Han ønsker å duellere Wolfmother fordi han mente at SHM var en mye bedre låt.

Dette kan også DU gjøre ved å sende inn ditt bidra på Frisk Fredag sin facebookside. Husk navn på låten og hvorfor du akkurat har valgt denne låten.

Hør den andre duellen nedenfor:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Last-Song-Standing-Uke-2.mp3]

Duellen stod altså mellom disse to låtene i den andre runden:

Wolfmother – Woman

Swedish House Mafia ft. John Martin – Don’t You Worry Child

Swedish House Mafia gikk klart seirende ut av denne duellen i forrige uke, og dermed har vi nå kommet til denne ukens duell. Nemlig duellen mellom Swedish House Mafia ft. John Martin – Don’t You Worry Child og Benny Benassi – Still Alive. Benny Benassi var låten som Sindre (programleder for Født Naken) valgte ut. Sindre var også gjest i Frisk Fredag 02.11, du kan høre hele sendingen fra 02.11 på programsiden til Frisk Fredag.

Hør den tredje duellen nedenfor:
[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Last-Song-Standing-Del-3.mp3]

Duellen står altså mellom disse to låtene i den tredje runden:

Swedish House Mafia ft. John Martin – Don’t You Worry Child

Benny Benassi – Still Alive

Hvem som går seirende ut av denne duellen er det nå opp til DEG og bestemme. Nedenfor kan du stemme på den låten du mener bør gå videre.

[poll id=”7″]

Swedish House Mafia har fått en pangstart allerede, i og med at denne låten fikk tre stemmer under konkurransen i sendingen. Men her er ingenting avgjort, for det endelige resultatet og antall stemmer blir lagt samme førstkommende fredag (09.11). Så her kan du virkelig være med på å påvirke resultatet.

Men hva tjener DU på dette? Vel, først og fremst kan også du være med på å påvirke resultatet, men du kan også få din yndlingslåt i Frisk Fredag sin sending. Hvordan gjør du dette? Det første du gjør er å besøke Frisk Fredag sin facebookside, deretter sender du inn ditt bidrag til låt via en melding, husk navn på låten og en begrunnelse på hvorfor du har valgt denne låten.

Som tidligere nevnt handler det om å overleve lengst, derav navnet “Last Song Standing”. Det vil mer nøyaktig si, slå ut mostander etter motstander, sending etter sending. Den personen som klarer å stå lengst med sin låt, vinner en kjempefin JULEGAVE fra Frisk Fredag. Konkurransen varer helt frem til siste sending før jul, så her er det mange muligheter for å slenge seg på i konkurransen.

Send inn ditt bidra til låt på Frisk Fredag sin facebooksiden NÅ!

Lykke til!

Anbefalte artikler