Last Song Standing – Wolfmother vs. Swedish House Mafia

This content has been archived. It may no longer be relevant

Frisk Fredag, SriB’s nye electronica program avduket en helt ny konkurranse forrige uke. Konkurransen heter “Last Song Standing” og er en konkurranse der DU er med på å påvirke resultatet. Kortfattet handler konkurransen om at DU som lytter av Frisk Fredag skal duellere med din favorittlåt mot en annen lytters favorittlåt.

Du kan sende inn ditt bidrag til låt på Facebooksidene til Frisk Fredag.

Forrige uke startet Stian (Programleder for Frisk Fredag) med sin favorittlåt, Schoolboy – Aftershock mot Vegard sin favorittlåt Wolfmother – Woman. Vegard gikk seirende ut av denne konkurransen med hele  72% av stemmene mot Stian sine 28%. I og med at Vegard vant en knusende seier forrige uke, ble også hans låt stående i den neste runden av “Last Song Standing”.

Denne uken ble Vegard sin låt, Wolfmother – Woman, utfordret av en innsendt låt fra Jørn med Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child. Hovedsakelig handler konkurranse om å vinne flest sendinger på rad, altså bli stående i flest runder uke etter uke, og den personen som klarer å stå gjennom flest runder med sin favorittlåt helt frem til jul, vinner en dødens bra premie.

Fikk du ikke hørt Frisk Fredag, ei konkurranse på fredag?
Nedenfor kan høre hele konkurranse på ny:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Last-Song-Standing-Uke-2.mp3]
Fortsatt litt usikker? Eller vil du bare høre låtene?

Wolfmother – Woman: [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Wolfmother-Woman-MSTRKRFT-REMIX1.mp3]

Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child: [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Swedish-House-Mafia-ft.-John-Martin-Dont-You-Worry-Child.mp3]
Stem på den låten du mener bør vinne her:

[poll id=”6″]

Husk at du kun kan stemme én gang. Så velg din stemme med omhu. Konkurransen foregår helt frem til torsdag kveld (01.11.12 – 23:59:59).

Har du lyst til å ha din favorittlåt i Frisk Fredag? Send inn ditt bidrag til låt på Frisk Fredag sin Facebookside. Fortell også hvorfor du akkurat har valgt denne låten, gjerne om det er din favorittlåt eller betyr noe spesielt.

Har du likegodt lyst til å høre hele sendingen til Frisk Fredag? Sjekk ut reprisen på programsiden til Frisk Fredag.

Lykke til!

 

Anbefalte artikler