Last Song Standing

This content has been archived. It may no longer be relevant

Frisk Fredag, SriB’s nye electronica program avduket en helt ny konkurranse i går (19.10/12).  Konkurransen heter “Last Song Standing” og er en konkurranse der DU som lytter er med på å påvirke resultatet.
Konkurransen handler om at DU som lytter kan duellere med din favorittlåt mot en annen lytters favorittlåt. I går startet konkurransen, og i den forbindelse startet Vegard med sin favorittlåt: Wolfmother – Woman mot Stian sin favorittlåt med: Schollboy – Aftershock. Under sendingen i går fikk Stian to stemmer, og leder derfor 2-0. Men konkurransen er ikke over, og du kan fortsatt være med på å påvirke resultatet. Så dersom du heller vil at Vegard skal vinne med sin låt, Wolfmother – Woman må du stemme nå.

Hør klippet fra konkurransen Last Song Standig her:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Frisk-Fredag-Last-Song-Standing-Uke-42.mp3]
Fortsatt litt usikker? Eller vil du bare høre låtene på ny?

Schoolboy – Aftershock [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Schoolboy-Aftershock.mp3]

Wolfmother – Woman [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Wolfmother-Woman-MSTRKRFT-REMIX.mp3]

Stem på den låten du mener bør vinne her:

[poll id=”4″]

Vinneren av konkurransen vil bli stående med sin låt i neste sending og det er her DU kan få utfordre enten Vegard eller Stian (avhengig av hvem som vinner avstemningen). Etter at du har avgitt din stemme kan også DU delta i konkurransen “Last Song Standing”. For å delta går du inn på Facebooksiden til Frisk Fredag og sender en melding med din favorittlåt,  og i tillegg en begrunnelse for hvorfor du akkurat har valgt denne låten. Men husk, du kan kun velge én låt så velge din favoritt, for muligheten for å endre låt ved senere anledning er ikke mulig.

Så kort oppsummert, Last Song Standing handler om å vinne flest sendinger på rad, altså få din favorittlåt spilt flest ganger i Frisk Fredag uke etter uke som en seirende herre i musikkverdene.  Premien til den som klarer å stå seirende flest uker på rad vil bli annonsert ved en senere anledning. Men det er ingen tvil om at det en knall god premie. Du kan allerede begynne å sende inn ditt forslag nå. Besøk Frisk Fredag sin facebookside for å gjøre det.  Denne konkurransen foregår helt frem til siste sending før jul, så her handler det om å sanke flest mulig poeng før konkurransen avsluttes.

Lykke til!

Anbefalte artikler