“Cogito, ergo hva faen?” en symfoni av sketsjer

Tekst: Martin Primavera og Jonathan Broome.

Revyen “Cogito, ergo hva faen?” presentert av Humanistisk fakultet ved Universitetet i Bergen, fremstår som en kreativ og energisk forestilling som utforsker de intrikate og ofte humoristiske aspektene av livet som student. Med en åpning som bobler over av energi, setter revyen tonen for en kveld fylt med humor, musikk, og teaterkunst. Det er imidlertid verdt å nevne at revyens bruk av “inside” humor til tider kan virke ekskluderende for de utenfor fakultetets indre kretser, noe som trekker noe fra helhetsinntrykket.

Musikalsk står revyen imidlertid svært sterkt. Bandet og koristene demonstrerer en imponerende ferdighet og dynamikk som løfter forestillingen til nye høyder. De musikalske innslagene, spesielt de som ledsager sketsjene, bidrar til en rik og engasjerende atmosfære som fenger publikum fra start til slutt.

Et absolutt høydepunkt i revyen er “I’m Still Standing”-sketsjen, strålende fremført av Jonas Tveite. Dette innslaget alene demonstrerer en bemerkelsesverdig kombinasjon av musikalsk talent og komisk timing, og står som et eksempel på den kreative energien som preger hele forestillingen. Sketsjene er generelt morsomme og viser et bredt spekter av humoristisk tilnærming. Det er en subjektivitet i hva som appellerer mest til hver enkelt tilskuer, noe som gjenspeiler revyens evne til å engasjere et variert publikum.

Til tross for enkelte hinder i form av for mye fagspesifikk humor, lykkes “Cogito, ergo hva faen?” med å levere en underholdende og tankevekkende opplevelse. Revyen fortjener anerkjennelse for sitt kunstneriske mangfold og evne til å kombinere humor med musikalsk og teatralsk dyktighet. Med dette i betraktning, tildeler vi revyen 5 av 6 mulige stjerner og anbefaler den varmt til alle som setter pris på universitetshumor blandet med høykvalitets musikalske og sceniske fremføringer.

Anbefalte artikler