Når venner blir fiender

Jeg har blitt utsatt for en ekstrem krenkelse. Ingrid og Marthe, som jeg trodde var mine venner, har vist seg fra sine verste sider. Jeg var uten beskyttelse, uten en anelse om hva slags ondskap som kom min vei. Krenkelseskonsulentene har krenket meg. De serverte pepperkaker og julebrus under sending i starten av november!

Marthe mener vi skal kunne kose oss hele året. Ingrid forstår ikke min frustrasjon. Men du kan kose deg med smågodt og potetgull, pepsimax og solo resten av året Marthe. Du må se ting fra mitt perspektiv Ingrid. Jula hører til i desember. 

Det er en grunn til at julekalenderen starter 1. desember og ikke 1. november. Vi teller ned til julaften fra juletidens start. Adventstiden starter etter første lys er tent, første søndag i advent, ikke før. 

At butikkene dytter juleproduktene på oss før adventstiden starter, er uhørt. Det er kun et simpelt forsøk på å selge mer. Denne salgsstrategien, og menneskene som lar seg lure av den, ødelegger den hellige tiden julen egentlig er. 

For du kan ikke glede deg til noe om det ikke er en ventetid. Det er ventetiden som er så spesiell. Om du alltid koser deg, er det ingenting spesielt med kosen. Julegodt, julemusikk, julebrus og julemat er ekstra godt nettopp fordi vi ikke har det hele året! 

Det er viktig for meg å vise de andre krenkelseskonsulentene at jeg ikke er alene i dette. Vi er mange som hvert år jobber hardt for å bevare jula. Marthe og Ingrid burde skamme seg. 

Om du er enig kan du gå inn på Instagram og stemme i min favør. Vis din støtte til en hellig jul.

Dette burde definere hvem som havner på Snille-Barn-lista til Julenissen. Vi er i ferd med å skape et skarpt skille mellom godt og ondt, snill og slem, venn og fiende. Ikke ødelegg jula mi før den i det hele tatt har begynt.

Foto: Tora Karoline Dahl

Anbefalte artikler